Witam, mam problem z laptopem HP Pavilion Gaming 15 Ryzen 7 4800h, 32 GB RAM, GTX 1650. Często wywala się blue screen z napisem blokowanie, pojawia się czarny ekran i po chwili się wyłącza. Startuje w ciągu paru sekund, zapamiętuje odpalone programy/aplikacje, przy których się wyłączył, nie mam pojęcia, czemu tak się dzieje. Laptop się nie przegrzewa, problem występuje jedynie pod ładowarką podczas używania internetu/yt/grania. Wymieniłem zasilacz na MOVANO 19.5 V 7.7 A 150 W. (wywala różnie, raz na 10 minut, a czasami potrafi chodzić 2 godziny i nic). Pobrałem BlueScreenView i pokazuje takie coś, tylko że ostatni crash jest z 29.03, a od tamtej pory pewnie już z setki razy wywaliło się

Użyłem mdsched.exe, sprawdził i żadnych błędów też nie wykazało

Jakieś pomysły?
Możesz wkleić dokładny kod BSOD i to, co pokazuje BlueScreenView (nazwa błędu plik/sterownik, który wskazuje)?
Wkleiłem wyżej
Jaki masz dokładnie system (Windows 10/11, wersja), czy problem był też na oryginalnym zasilaczu, i czy masz aktualny BIOS oraz sterowniki chipsetu/GTX ze strony HP/NVIDIA?
W10, problem był też na wcześniejszym zasilaczu, dlatego go wymieniłem, myślałem, że to to. Wszystko aktualne
Użyłem mdsched.exe, sprawdził i żadnych błędów też nie wykazało
Jakieś pomysły?
Możesz wkleić dokładny kod BSOD i to, co pokazuje BlueScreenView (nazwa błędu plik/sterownik, który wskazuje)?
Wkleiłem wyżej
Jaki masz dokładnie system (Windows 10/11, wersja), czy problem był też na oryginalnym zasilaczu, i czy masz aktualny BIOS oraz sterowniki chipsetu/GTX ze strony HP/NVIDIA?
W10, problem był też na wcześniejszym zasilaczu, dlatego go wymieniłem, myślałem, że to to. Wszystko aktualne