Witam serdecznie. Jestem posiadaczem BMWX3 2.0 diesel z 2006 r. Nie mam możliwości włączenia ukrytego menu, chciałem włączyć temperaturę płynu chłodzącego, niestety za każdym razem wywala mnie do resetu zegarów, jeśli dobrze pamiętam, to 021. A chodzi mi głównie, czy ktoś miał podobny problem jak ja, w skutek czego nie mogę połączyć się interfejsem DS150E Delphi, a program, którego używam, to Wow Würt, ponieważ "zegary mnie blokują", tak wyczytałem. Łączy mnie z silnikiem, a z resztą podzespołów nie. Jakieś sugestie, porady, co robić? Z góry dziękuję za wszelkie wskazówki. Pozdrawiam, Robert.
Czy możesz podać dokładnie, czy to jest X3 E83 i jaki ma miesiąc produkcji oraz przez jakie złącze się łączysz - tylko OBD2 w kabinie czy używasz też przejściówki/gniazda 20-pin pod maską?
Tak, to jest X3 E83, miesiąc produkcji to sierpień lub wrzesień. A komunikaty prócz silnika to: podzespół nie odpowiada i tak do reszty modułów - wszystkie takie same komunikaty.
Czy możesz podać dokładnie, czy to jest X3 E83 i jaki ma miesiąc produkcji oraz przez jakie złącze się łączysz - tylko OBD2 w kabinie czy używasz też przejściówki/gniazda 20-pin pod maską?
Tak, to jest X3 E83, miesiąc produkcji to sierpień lub wrzesień. A komunikaty prócz silnika to: podzespół nie odpowiada i tak do reszty modułów - wszystkie takie same komunikaty.