Przeglądasz usunięty temat w forum "Kosz"
logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Citroen C4 Coupe 1.6 HDi 2006 JBL - radio działa, ale brak dźwięku w głośnikach

KwaśnaŚmietana 07 Cze 2026 17:50 66 0
REKLAMA
  • #1 21917070
    KwaśnaŚmietana
    Poziom 3  
    Cześć wszystkim,

Mam problem ze swoją Citroën C4 Coupé z 2006 roku, wyposażoną w silnik 1.6 HDi oraz fabryczny zestaw audio JBL z subwooferem w bagażniku.

Sytuacja wygląda następująco: pojechałem autem do znajomego i podczas jazdy wszystko działało bez zarzutu – radio grało normalnie, dźwięk był we wszystkich głośnikach. Po zaparkowaniu samochodu i kilku godzinach postoju chciałem wrócić do domu. Radio uruchamia się prawidłowo, reaguje na wszystkie przyciski, można zmieniać stacje i odtwarzać płyty, jednak w głośnikach panuje całkowita cisza.

Czy ktoś spotkał się już z podobnym problemem i wie, gdzie szukać przyczyny? Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki.

Z góry dziękuję za pomoc!

Moderowany przez Felini:

3.1.12. Publikowanie tych samych lub bardzo podobnych informacji w wielu działach forum.

Zgodnie z art. 20 Aktu o Usługach Cyfrowych (DSA) masz prawo do wniesienia odwołania do dostawcy platformy internetowej: bok@elektroda.pl lub przez Formularz kontaktowy
  • REKLAMA
REKLAMA