Szukam wykonawcy przewodu:
Posiadam interfejs audio JAM PRO do komputera Atari Falcon. Producent urządzenia przesłał mi opis połączeń kabla DSP, jednak oryginalny przewód zaginął.
Potrzebuję wykonać nowy kabel pomiędzy portem DSP Falcona a urządzeniem JAM PRO.
Producent podał następujące połączenia:
4 - Falcon data out
5 - Falcon clock out
6 - Falcon sync out
10 - Ground / Shield
19 - Falcon data in
20 - Falcon clock in
21 - Falcon sync in
26 - External sample clock (opcjonalnie)
Według producenta należy użyć dwóch złączy HD D-Sub 26 pin oraz krótkiego ekranowanego przewodu wielożyłowego. Zalecana długość poniżej 0,5 m.
Czy ktoś mógłby pomóc wykonać kabel? Odpłatnie oczywiście. Mam zdjęcia złączy itp.
W jakiej jesteś miejscowości / okolicy? To ułatwi polecenie konkretnego serwisu albo osoby, która zrobi taki kabel.
Gdynia
Dodano po 2 [minuty]:
Załączam do prośby zdjęcia urządzeń i portów.
Posiadam interfejs audio JAM PRO do komputera Atari Falcon. Producent urządzenia przesłał mi opis połączeń kabla DSP, jednak oryginalny przewód zaginął.
Potrzebuję wykonać nowy kabel pomiędzy portem DSP Falcona a urządzeniem JAM PRO.
Producent podał następujące połączenia:
4 - Falcon data out
5 - Falcon clock out
6 - Falcon sync out
10 - Ground / Shield
19 - Falcon data in
20 - Falcon clock in
21 - Falcon sync in
26 - External sample clock (opcjonalnie)
Według producenta należy użyć dwóch złączy HD D-Sub 26 pin oraz krótkiego ekranowanego przewodu wielożyłowego. Zalecana długość poniżej 0,5 m.
Czy ktoś mógłby pomóc wykonać kabel? Odpłatnie oczywiście. Mam zdjęcia złączy itp.
W jakiej jesteś miejscowości / okolicy? To ułatwi polecenie konkretnego serwisu albo osoby, która zrobi taki kabel.
Gdynia
Dodano po 2 [minuty]:
Załączam do prośby zdjęcia urządzeń i portów.