logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Sprzedam] Zestaw urządzeń Jablotron nigdy nie montowane na obiekcie

transys 22 Cze 2026 14:15 102 0
REKLAMA
  • #1 21925965
    transys

Poziom 9  
    Witam.
    Może mam do sprzedania praktycznie nowy, jednak z racji czasu używany zestaw urządzeń Jablotron. Nie będę tu tworzył elaboratów, bo każdy kto zna Jablotrona zna również wartość tych urządzeń. Dla tych co nie znają informacja, że obecnie cennikowo to 10 tyś brutto. To jedyna okazja aby nabyć to dużo taniej i zarobić na instalacji nie 1000, nie 1500 tylko sumę dużo większą. Podana cena jest w kwocie netto. Mogę wystawić fakturę VAT.
    W chmurze jest obecnie zarejestrowana na mnie, przez dystrybutora Jablotech.
    [Sprzedam] Zestaw urządzeń Jablotron nigdy nie montowane na obiekcie [Sprzedam] Zestaw urządzeń Jablotron nigdy nie montowane na obiekcie [Sprzedam] Zestaw urządzeń Jablotron nigdy nie montowane na obiekcie [Sprzedam] Zestaw urządzeń Jablotron nigdy nie montowane na obiekcie [Sprzedam] Zestaw urządzeń Jablotron nigdy nie montowane na obiekcie [Sprzedam] Zestaw urządzeń Jablotron nigdy nie montowane na obiekcie [Sprzedam] Zestaw urządzeń Jablotron nigdy nie montowane na obiekcie [Sprzedam] Zestaw urządzeń Jablotron nigdy nie montowane na obiekcie [Sprzedam] Zestaw urządzeń Jablotron nigdy nie montowane na obiekcie [Sprzedam] Zestaw urządzeń Jablotron nigdy nie montowane na obiekcie [Sprzedam] Zestaw urządzeń Jablotron nigdy nie montowane na obiekcie Dwa moduły przekaźnikowe Jablotron w woreczkach strunowych na drewnianej powierzchni Kolaż urządzeń Jablotron: klawiatura z ekranem, tył panelu, brelok RFID i pilot w pobliżu pudełek. Otwarta obudowa centrali alarmowej Jablotron z płytką PCB, akumulatorem i okablowaniem na stole Dwa urządzenia Jablotron w pudełkach: czujka JA-111ST-A i termostat JA-110TP na drewnianym blacie

Lista urządzeń w zestawie:
    Centrala JA-103K - 1szt
    Akumulator 2,3 Ah Alarmtec - 1szt
    Dialer JA-194Y - 1szt
    Kontroler JA-111R
    Manipulator JA-110E - 1szt
    Ekspander JA-116H - 1szt
    Ekspander JB-110N - 1szt
    Ekspander JA-114HN - 1szt
    Puszka JA-194PL - 2szt
    Puszka JA- 190PL - 1 szt
    Moduł JA-110Z-B - 1szt
    Termostat JA-110TP - 1szt
    Bus terminal JA-110Z-C - 1szt
    Czujka dymu i temp. JA-111ST-A - 1szt
    Czujka dymu i temp. JA-150ST - 1szt
    Uchwyt JA-191PL - 1szt
    Czujka temperatury JA-151TH - 1szt
    Kontaktron JA-150M - 1szt
    Key TAG - JA-192J - 1szt
    Sygnalizator JA-152A - 1szt
    Czujka ruchu z aparatem JA-120PC - 1szt
    Czujka ruchu JA-110P - 1szt
    Czujka ruchu JA-152P - 1szt
    Pilot JA-154J MS II - 1szt
    Przekaźnik AC-160-C - 1szt
    Przekaźnik JA-110N-DIN - 1szt
    Moduł JA-111H TRB - 1szt
    Czujka zalania LD-81 - 1szt
    Kontaktron JA-111M - 1szt
    Kontaktron JA-182M - 1szt
    Manipulator JA-154E - 1szt + moduł sterowania JA-192E - 2szt
    Sygnalizator JA-111A-BASE-RB - 1szt + obudowa JA-1X1A-C-WH - 1szt

Nie pytajcie o pojedyncze urządzenia chcę sprzedać, nie sprzedawać
    Konto firmowe:
    Transys Maciej Zduniak
    Pogodna, Węgrów, 07-100 | Tel.: 602XXXXXX (Pokaż) | Strona WWW: www.transys.pl
  • REKLAMA
REKLAMA