logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Zlecę] Jak znaleźć kod PIN dla Delphi F199FL EUR 7355261540 w Fiat Punto Evo z 2013 roku?

kdavid0 17 Lip 2026 15:19 288 2
REKLAMA
Treść została przetłumaczona angielski » polski Zobacz oryginalną wersję tematu
  • #1 21940231
    kdavid0
    Poziom 1  
    Cześć wszystkim,
    ​Szukam kodu PIN do mojego fabrycznego radioodtwarzacza Delphi (F199FL EUR), pokazanego na zdjęciu. Czy ktoś mógłby mi pomóc wygenerować lub znaleźć ten kod na podstawie danych z etykiety?
    Przeszukałem cały internet, ale niestety nie udało mi się znaleźć żadnego przydatnego darmowego kalkulatora do tego celu. Wygląda na to, że kodowanie w Delphi jest znacznie bardziej skomplikowane niż w starszych radioodtwarzaczach Blaupunkt (dla których generatory kodów można znaleźć na każdym kroku). W sieci naprawdę nie ma nic działającego, co byłoby dostępne za darmo.
    Oto dane radia z naklejki, aby ułatwić kopiowanie i wklejanie:
    Model: Delphi F199FL EUR
    Nr części: 7355261540
    ​Numery pod kodami kreskowymi: 16570022530003 i 1540282802071024509633
    Jeśli ktoś ma dostęp do oficjalnej bazy danych lub oprogramowania, które pozwala odszyfrować kod na podstawie tych numerów seryjnych, byłbym bardzo wdzięczny za pomoc! Jeśli jest to możliwe wyłącznie poprzez zrzut pamięci EEPROM lub wizytę u autoryzowanego sprzedawcy, proszę o informację, ale mam nadzieję, że ktoś tutaj może mieć rozwiązanie oparte na numerach seryjnych.
    Z góry dziękuję za wszelką pomoc!
    AI: Czy mógłbyś podać markę, model i rok produkcji pojazdu oraz informację, czy jest to oryginalna fabryczna jednostka główna z tego samochodu?
    Punto Evo 2013
    AI: Czy posiada Pan dowód własności i czy sprawdził już Pan dokumenty samochodu/kartę kodową lub skontaktował się z autoryzowanym dealerem, podając numer VIN i dane radia?
    nincs
    Kontaktuj się z ogłoszeniodawcą poprzez Prywatną Wiadomość (ikonka PW).
  • REKLAMA
  • #2 21940260
    DiZMar
    Poziom 43  
    Ocena: 6666
    kdavid0 napisał:
    pokazanego na zdjęciu

A to Twoje zdjęcie gdzie znaleźć? Jeżeli deklarujesz zdjęcie to je umieść.
  • #3 21940272
    damiancz
    Moderator Radia Samochodowe
    Ocena: 1409
    9. W działach serwisowych forum niedozwolone jest zadawanie pytań o wyliczenie kodu z konkretnego numeru seryjnego - są one bezwartościowe dla innych użytkowników. Takie pytanie - zlecenie można założyć w dziale "Radia Samochodowe Bazar". ([Zlecę] rozkodowanie ...)

Przeniosłem jako ogłoszenie, zlecenie. Jeśli nie chcesz zamieszczać ogłoszenia, usuń swój post.
REKLAMA