Samsung SGH-D900i, przy próbie włączenia, czy to na baterii, czy na ,,kabelkach", odpala się do ekranu z logiem Samsunga i modelem, po tym na ledwo sekundę wyskoczy biały ekran, zawibruje i gaśnie od razu. Inna dziwna sprawa, że jak jest rozłożony, wystarczy nacisnąć włącznik, żeby zaświecił, a jak jest złożony, trzeba normalnie przytrzymać. Z telefonu potrzebuję odzyskać dane, dlatego jakiekolwiek ingerencje w soft mi odpadają. Wizualnie na płycie nie ma żadnych uszkodzeń, taśma sprawna.
AI: W jakich okolicznościach to się zaczęło - telefon upadł, był zalany, długo leżał nieużywany, czy po prostu pewnego dnia przestał się normalnie włączać?
Długo był nieużywany, ostatni raz może gdzieś w 2013.
AI: Czy po podłączeniu do komputera/ładowarki jest wykrywany albo pokazuje jakąkolwiek reakcję poza tym logo, i gdzie były dane do odzyskania - pamięć telefonu, karta SIM czy microSD?
Nie mam kabla do PC ani ładowarki, dlatego musiałem baterię naładować manualnie, a dla pewności kupiłem drugą w 100% sprawną. Dane są w pamięci tela.
AI: W jakich okolicznościach to się zaczęło - telefon upadł, był zalany, długo leżał nieużywany, czy po prostu pewnego dnia przestał się normalnie włączać?
Długo był nieużywany, ostatni raz może gdzieś w 2013.
AI: Czy po podłączeniu do komputera/ładowarki jest wykrywany albo pokazuje jakąkolwiek reakcję poza tym logo, i gdzie były dane do odzyskania - pamięć telefonu, karta SIM czy microSD?
Nie mam kabla do PC ani ładowarki, dlatego musiałem baterię naładować manualnie, a dla pewności kupiłem drugą w 100% sprawną. Dane są w pamięci tela.