logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wybór karty TV do komputera: wewnętrzna czy zewnętrzna dla kablówki?

gramster 29 Gru 2005 20:20 1086 5
REKLAMA
  • #1 2127849
    gramster
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    j.w. chciałbym kupić kartę tv do komputera żeby móc oglądać kablówke i mam dylemat czy kupić wewnętrzną czy zewnętrzną i chciałbym mieć obraz jak w normalnym telewizorze , miałem kiedyś kartę pixelviu na czipsecie conexanta i była ponizej krytyki obraz był beznadziejny jak również dzwięk i cieżko było znależć program tv,więc proszę teraz o poradę bo nie chcę znowu nabyć jakiegoś badziewia.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 2128067
    domex32
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 2450
    Jesli mieszkasz w bloku i masz kablówke proponuje winfast tv 2000 xp. jest stosunkowo tania, daja do niej duzo oprogramowania to robienia filmów dvd, dobra jakośc zapisu z tv na dysk, polecam. pozdro
  • REKLAMA
  • #3 2129017
    gramster
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    dzięki napewno rozważę, może jeszcze ktoś sie wypowie ??
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 2132450
    czuga
    Poziom 23  
    Ocena: 38
    Uzywam od dluzszego czasu karty telewizyjnej firmy Prolink i nie narzekam. Co prawda ma beznadziejne oprogramowanie, lae i tak uzywam MoreTV. Z sama karta jak dotad nie mialem najmniejszych problemow. Zaleta Prolinka jest to ze jest popularny i wszedzie mozna odnalezc przyklady roznych konfiguracji pod inne dostepne oprogramowanie (tuner,sterownie itd) wlasnie pod te karty.

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #5 2132506
    maras77
    Poziom 21  
    Ocena: 113
    Ja mam Leadtek PVR 2000 ze sprzętową MPEG2.

Jestem baardzo zadowolony - obraz żyleta a przy nagrywaniu nie obciąża procesora.

Mam w związku z tym cyfrowy magnetowid.
    Drogo nie kosztuje.
  • Pomocny post
    #6 2133586
    done
    Poziom 21  
    Ocena: 58
    Witam

W cenie 320PLN można kupić tuner TV USB, który może działać bez komputera.

Pozdrawiam
REKLAMA