logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak ponownie zainstalować Multisim 8 Trial po usunięciu?

Rise 30 Gru 2005 17:59 2210 10
REKLAMA
  • #1 2131094
    Rise
    Poziom 11  
    Witam chciałem zreinstalować program Multisim 8 trial, po wywaleniu go przez dodaj/usuń programy i wywaleniu jego katalogu z rejestru software. Zacząłem instalować od nowa po czym wyskakuje mi

Jak ponownie zainstalować Multisim 8 Trial po usunięciu?

I nie moge nic z tym zrobić. Bardzo proszę o pomoc
  • REKLAMA
  • #2 2131175
    wielkirybak
    Poziom 15  
    Ocena: 2
    Trial oznacza wersje testową ktróra działa przez określony czas i re-instal nie pomoże w tym żeby ten czas sie wydłużył!! Zobacz w folderze systemowym "Dane Aplikacji" czy nie ma tam jakis pozostałości po programie jeśli są to je usuń. Ale nie jestem pewien co do działania tego sposobu , wiem ze napewno pomoże re-instal Windowsa :) a tego pewnie ci sie niebedzie chciało robić!
    SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY W SYLWKA SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU:) :D
  • REKLAMA
  • #3 2131231
    Rise
    Poziom 11  
    kurczę ja musze go mieć bo musze pracę z uk. analogywch zrobić nie skończyłem jeszcze projektu ale mam zapisany :( no to leże?
  • #4 2131433
    wielkirybak
    Poziom 15  
    A do czego ten program służy może znajdziemy coś zastępczego!! I w jakim formacie masz zapisany ten projekt.
  • #5 2131548
    Rise
    Poziom 11  
    pani dała nam możliwość tylko w workbenchu albo multisim... nie pozwoliła w niczym więcej :|
    po wywaleniu multisima bo sie okres 3 dniowy skończył projekty są zapisane ale są blank czyli bez żadnego rozrzezenia? :(
  • #6 2132681
    wielkirybak
    Poziom 15  
    Moze dam rade coś zdziałać podaj jakis kontakt ze sobą mail albo gg , tlen coś w tym stylu . Na kiedy potrzebujesz ten program??
  • REKLAMA
  • #7 2133208
    Rise
    Poziom 11  
    gg 4735880. Mam tydzień czasu od poniedziału licząc
  • #8 2523739
    pietrek345
    Poziom 15  
    Ocena: 12
    Witam, mógłby ktoś podać linka do tego programu?
  • REKLAMA
  • #9 2523855
    marek216
    Poziom 43  
    Ocena: 932
    1. okres sprawdzania programu upłynął
    2. jesli go potrzebujesz to go kup
    3. dalsza rozmowa na ten temat uderza w regulamin

P.S. co to za nauczyciel który narzuca w jakich programach ma być zrobiony projekt - dodatkowo narzuca programy komercyjne . Takie praktyki są dozwolone tylko w przypadku oprogramowania darmowego .
  • #10 2525719
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 587
    pietrek345 napisał:
    Witam, mógłby ktoś podać linka do tego programu?

ftp://ftp.interactiv.ni.com/pub/interactiv/demo/dsfree9.exe
    PS.: Jesteś ...... leniem. Pierwszy link pokazany przez Google po wpisaniu słowa Multisim jest linkiem właściwym.
  • #11 2525749
    oleksy009988
    Poziom 20  
    Ocena: 3
    Niektóre probramy pozostawiają w rejestrze klucze etc. ale pod innymi nazwami. Postaraj się wyszukać wszystko np. szukając pozwy programu np. multisim, ms.exe - nazwa programu exe (wpisałem dla przykładu).

Po za tym marek216, ma rację. Naczyciel nie może wam narzucać programów komercyjnych. Jeśli jesteś studentem to ewentualnie spytaj o kopię programu w bibliotece. Dla studentów uczelnie, przeważnie dają darmową kopię z ważnym kluczem.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik próbował ponownie zainstalować wersję trial programu Multisim 8 po jego odinstalowaniu i usunięciu wpisów z rejestru, jednak instalator wyświetlał błąd uniemożliwiający dalszą instalację. W dyskusji wyjaśniono, że wersja trial ma ograniczony czas działania i ponowna instalacja nie przedłuży okresu testowego. Sugerowano usunięcie pozostałości programu z folderu "Dane Aplikacji" oraz rejestru, jednak nie gwarantowano skuteczności tego rozwiązania. Poruszono także problem braku dostępu do projektu po wygaśnięciu triala, gdyż pliki projektowe stają się puste. Wskazano, że nauczyciel narzucający użycie komercyjnego oprogramowania jest problematyczny, a alternatywnie można poszukać darmowych lub uczelnianych wersji programu. Podano również link do wersji demo Multisim 9. Wskazano, że niektóre programy pozostawiają klucze w rejestrze pod różnymi nazwami, co utrudnia całkowite usunięcie.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA