logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Słuchawki do 40 zł z dużymi nausznikami do gier - co polecacie?

pavelcs 06 Sty 2006 23:46 1740 2
REKLAMA
  • #1 2154366
    pavelcs
    Poziom 14  
    Ocena: 5
    Witam. Pytanko jak w temacie ?

Mialem sluchawki easy-touch model midnight ale wykonanie nie bardzo i dziwek jakis dziwny. Moze ktos ma w tym przedziale cenowym sluchawki i moze ze z czystym sercem polecic ?

Sluchawki do gry , najlepiej z duzymi nausznikami .
  • REKLAMA
  • #2 2154458
    sqt3r
    Poziom 13  
    Ocena: 11
    Poszukaj dobrych słuchawek a nie będziesz żałował. Są takie firmy jak AKG, Senheizer (mogłem napisać z błędem) i inne.... Jeśli masz dobra kartę muzyczną to nie ma problemu ale na przykład ja kupiłem takie większe Tracera za 35 i na zintegrowanej karcie mocy nie mają ale jak podłącze je do SBLive`a to od razu inaczej...Jednak proponuję dozbierac ze 30zł a najlepiej ogólnie około 100 i kupić raz a konkretnie = nie będziesz żałował i efekt będzie lepszy...
  • #3 2154539
    Tremolo
    Poziom 43  
    Ocena: 495
    AKG, Sennheiser, Koss, lub nawet TONSILe (!) byle nie tanie Philipsy, Manty, Creative'y...

Słuchaj mam przenośne oblesne słuchawki KOSSA porta pro, za jakies 140 złotych kupione. Jak wlaczyłem do komputera to odleciałem (64 om) . W dodatku to byle jaka karta dźwiekowa Analog Devices

Świetne niskie tony znakomite powiązanie dźwięków. Easy Touch to hcyba jakies pierdziawki robione przez firmę robiącą wszystko... Grają lepiej niż nie jedne kolumny. Schodzą na prawdę nisko. Mimo iż za bardzo nie nachodzą na uszy.

Ostatnio przeglądałem średniej jakości Tonsile z lat 70-tych z gumowymi nausznikami (już wtedy pisane było na nich) słuchawki średniej jakości

a grało to lepiej niż wszystkie Sony, panasoniki, Philipsy nauszke (miałem takie z potencjometrem) Aiwy neodymowe. 35 lat technologii...

KOSSy mają znakomita jakość dźwieku, i mają wieczystą gwarancje, (99 lat) No i jak zagrałem w Soul reaver 2 to, aż ciarki szły.
    Pomogłem? Kup mi kawę.
REKLAMA