logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 7650 - Jak wgrać soft do nagrywania filmów przez Bluetooth?

Amigo201 07 Sty 2006 08:13 1157 6
REKLAMA
  • #1 2154796
    Amigo201
    Poziom 16  
    Ocena: 8
    Witam

Potrzebuję soft do tego aparatu, który umożliwi kręcenie krótkich filmów i instruktażu jak to zrobić i jakich kabli czy narzędzi urzyć, a może da się to wgrac przez bluetooch? Zajmuję się naprawą kompów ale zostałem o to poproszony i jest to bardzo dla mnie ważne.
    Pozdrawiam i proszę o pilną podpowiedź.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 2154831
    kszysek
    Poziom 18  
    witam, program wgrasz przez IRDe lub BT o kablu zapomnij, jest kabel ale to jest kompletna porażka.

Masz tutaj programy dzialanie ich jest banalnie proste.
    Załączniki:
    • flexicampro_f.zip (64.49 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • FlexiCamPro_070.zip (63.54 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 2154856
    Amigo201
    Poziom 16  
    Ocena: 8
    witam ponownie

ponieważ jestem całkowitym laikiem jezeli chodzi o telefony więc proszę jeszcze tylko o podpowiedz czy wystarczy tylko poprostu przesłac dany plik do tel i bedzie ok??

Wielkie dziękiz a szybkie odpowiedzi.
  • #5 2154911
    dudek
    Poziom 16  
    Ocena: 7
    Przesłać i tylko chyba to. Ewentualnie póżniej wejść w niego.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #6 2155093
    Mishot
    Poziom 24  
    Ocena: 68
    Witam
    Po przesłaniu na telefon pliku .sis pojawi się nowa wiadomość (sms) z plikiem odpalamy plik i instalujemy po tej operacji można plik ze skrzynki odbiorczej usunąć a w menu na samym dole pojawi się ikona programu zainstalowanego przed chwilą
    niestety N7650 ma tylko niecałe 4mb co nie daje możliwości nakręcenia długiego filmu...
    Pozdrawiam
  • #7 2156219
    janosik41
    Poziom 11  
    ja se już wgrałem tego softa i jest oki

Podsumowanie tematu

✨ Dla telefonu Nokia 7650 dostępny jest specjalny soft umożliwiający nagrywanie krótkich filmów. Program można wgrać do telefonu za pomocą Bluetooth lub portu podczerwieni (IRDA), natomiast użycie kabla jest niezalecane ze względu na trudności. Po przesłaniu pliku instalacyjnego w formacie .sis na telefon, pojawi się wiadomość SMS z plikiem, który należy uruchomić, aby zainstalować aplikację. Po instalacji w menu telefonu pojawi się ikona programu. Należy pamiętać, że pamięć telefonu wynosząca około 4 MB ogranicza długość nagrywanych filmów. Proces instalacji jest prosty i polega głównie na przesłaniu i uruchomieniu pliku na urządzeniu.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA