logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Iplus -Ograniczenie Predkości Transferu- Zdażyło Sie Komuś??

Lukasz_Fabio 10 Sty 2006 02:33 2706 3
REKLAMA
  • #1 2165190
    Lukasz_Fabio
    Poziom 12  
    WITAM!

Chciałbym prościć was o poradę, doświadczenia związane z ograniczeniem transferu w iplusie.

Osobiście posiadam bo nie mam innej możłiwości netu. Teraz jade na GPRSie a niedługo przeżucam sie na EDGE (jak kupie odpowiedni modem).

Skoro bede na EDGU to pościągam troszeczke :). A mój limit to 500 MB czyli malutko jak na miesiac.

Mieszkam w miejscu gdzie naprawdę jest minimalna ilkosc użytkowników na Btsie wiec ciekawe jak to bedzie.

Jakby z tydzien mi ograniczyli na ok 30 kb to tez swiat by sie nie załamał ale jak to moze wygladać.

PROSZĘ O SZCZERE OPINIE.

POZDRAWIAM!
  • REKLAMA
  • #2 2620772
    piochuxl
    Poziom 20  
    Ocena: 19
    jeszcze nikomu nie ograniczono!!!!
  • REKLAMA
  • #3 3200323
    koks5
    Poziom 12  
    Ocena: 9
    Ograniczono!!! Mam iplus juz od roku! Zaczne odtego ze limit ammy 1 GB! Place 60zl! U siebie na GPRS rekord t byl 3,7 GB na miesiac :) Neistety w tym roku po sciagnieciu od 1 do 4 Wrzesnei a2006 1 GB danych zmnieszyli mi trnsfer o polowe :/ Musialem dokupic odpowiednie megbajty.. NIe wiem jak jest teraz ale staram sie juz go tak nie zylowac! :) RADA - nie zylwac na poczatku miesiaca typu peer to peer - od polowy miecha juz mozna :D Zda rezultat :)
  • #4 3200448
    siwy250
    Poziom 19  
    Ocena: 6
    jak bedziesz sciagal no stop to ci ogranicza a jak okazyjnie to nie
REKLAMA