logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zdjąć zabezpieczenia transportowe z pralki Whirlpool?

barkley1 10 Sty 2006 11:18 11518 6
REKLAMA
  • #1 2165751
    barkley1
    Poziom 10  
    Ocena: 4
    Cześć,

Mają mi przywieść Whirpola i powiedziano mi w sklepie że po rozpakowaniu trzeba zdjąć jakieś zabezpiecznia aby pralke można użytkować?

Czy ktoś może mi powiedzieć jakie te zabepieczenia ? i Jak to zrobić?
    W którym miejscu są?

Dzięki:|:D
  • REKLAMA
  • #2 2165764
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 2165876
    barkley1
    Poziom 10  
    typ pralki to
    AWM 6008
  • #4 2168114
    ripperus
    Poziom 13  
    Hej cztery sruby na czterech tulejach z tylu pralki, instrukcja, klucz i zaslepki powinny byc w komplecie, wiec do boju :)
  • REKLAMA
  • #5 2168126
    axxx
    Specjalista AGD
    Ocena: 1714
    No klucza to chyba w komplecie nie daja.
  • #6 2168283
    Tasiorowaty
    Poziom 2  
    Dają, dają klucz. Ja w swoim whirpool-u miałem kluczyk :)
    Pzdr
  • REKLAMA
  • #7 2171218
    robson321
    Poziom 12  
    Ocena: 6
    Niedawno mialem podobno sytuacje!! Klucz wraz z dokladnym opisem "odblokowania" pralki będą w komplecie. Instrukcja zawiera rysunki więc nie powinno być klopotu. Wystarczy odkręcić 4 śruby a w ich miejsce włozyc zqaślepki.....

Podsumowanie tematu

✨ Pralka Whirlpool model AWM 6008 jest zabezpieczona transportowo za pomocą czterech śrub umieszczonych na tulejach z tyłu urządzenia. Po rozpakowaniu należy odkręcić te śruby, które służą do stabilizacji bębna podczas transportu. W komplecie z pralką powinny znajdować się instrukcja obsługi z rysunkami, klucz do odkręcania śrub oraz zaślepki do zamontowania w miejsce śrub po ich usunięciu. Usunięcie zabezpieczeń transportowych jest konieczne, aby prawidłowo użytkować pralkę. Instrukcja zawiera szczegółowy opis i ilustracje ułatwiające ten proces.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA