hmm, patrzylem obecnie zarowno stan gotowosci jak i hibernacja nie powoduje mi zadnych konfliktow, wszystkie urzadzenia sie wlaczaja po wyjsciu z tych stanow i moge pracowac tak jakbym wlaczal po restarcie
wiem, ze restart czasami byl by wymagany, ale zwykle gdy nic nie jest instalowane, ani zmieniane to zaoszczedzi mi chwile czasu, gdy komp sie zawiesi i robie reset, przy zawieszeniu i tak sprawdzam zawsze dyski NDD,
nie dokonca jest tez tak z ta egzystencja bowiem wszystkie programy mimo odtwarzania z pamieci zapisuja tez cos w rejestrze np, i egzystuja nie jako programy, ale uruchamialne moduly, ktore pobieraja konfiguracje za kazdym razem, a te ktore odtwarzala by hibernacja zwiazane byly by tylko ze startem systemu, zrobilbym zrzut zaraz po uruchomieniu
nie jest tez problemem padniecie systemu w przypadku takich dzialan co jakis czas, caly system mam skopiowany i odtwarzam go do stanu z dnia, w ktorym instalowalem go
samo zablokowanie pliku Vmmhiber.w9x nie jest zadnym problemem, nie wiem tez czy bedzie potrzebne, plik ten zmienia sie tylko jesli bede wylaczal komputer poprzez hibernacje, a ja chce kompa wylaczac normalnie
jednak nie wiem jak wlaczyc funkcje powracanie do systemu po zamknieciu czy restarcie kompa, jesli nie WYLACZAM go po przez hibernacje