logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Formaty napisów obsługiwane przez kino domowe DK DVD-R479?

rysiu666 13 Sty 2006 23:46 1158 3
REKLAMA
  • #1 2178001
    rysiu666
    Poziom 20  
    Ocena: 22
    Witam przymierzam się do zakupu tego kina domowego.Czy ktoś wie jaki to format napisów czyta? A może cos w zbliżonej cenie jest lepsze?
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 2276778
    zizou88
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    Ja tez jestem ciekawy jak to gra i czy oplaca sie to kupic ?
  • REKLAMA
  • #3 2284274
    _DarkDevil_
    Poziom 2  
    NO ja właśnie kupiłem w Realu :P Po podłączałem iiiiiii no i wszystko działa w sensie wizualnym, natomiast jeżeli chodzi o głośniki to podczas puszczania filmu i mp3 działają mi tylko 2 przednie. Próbowałem na wiele sposobów włączyczyć subwoofera i centralnego i sourandy i jakoś mi nie grają. Wszystko mam dobrze podłączone. Dałem test głośników i wykazało że głośniki działają. Ale podczas puszczania muzyki nie są aktywne. Nie mam pojęcia jak je włączyć. Jeśli chodzi o napisy to czyta wszystkie dostępnye DivX. Można sprawdzić na stronie producenta. Ogólnie wyrób pod względem wizualny wygląda wyśmienicie. Jak ktoś wie jak włączyć reszte głośników to niech da znać. Aha i instrukcja jest tylko w języku Niemieckim, ale menu w dvd można dać na angielski. Dajcie znać z tymi głośnikami bo wiem że je mam dobre tylko nie umie ich włączyć :P
  • #4 2320125
    kufel81
    Poziom 1  
    Witam niedawno kupilem ta zabawke i stwierdzam ze reszta głosników działa tylko na płytach DVD gdzie jest dzwięk 5.1, a podczas słuchania mp3 nie działają... Aha w realu dają do tego instrukcje po polsku odebrac ja można w serwisie... I jest jeszcze jeden problem zabawka ta nie rozpoznaje polskich znaków...
REKLAMA