logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki zasilacz do laptopa COMPAQ CONTURA 400 SERIES 2860?

blackrage 14 Sty 2006 22:18 1554 4
REKLAMA
  • #1 2181364
    blackrage
    Poziom 15  
    Ocena: 13
    Witam.
    Mój problem przedstawia się następująco :
    Mam zdobycznego laptopa, nic o nim nie wiem i sam żadnego doświadczenia z laptopami nie mam ...
    Wyczytałem w necie, że powinien "chodzić" na samym zasilaczu, ( mam wątpliwości co do stanu baterii ), pytanie brzmi - Jaki to ma być zasilacz ?
    Na laptopie znajdują się napisy: COMPAQ CONTURA 400
    od spodu jest notka: 16.5 V MAX
    a poza tym od spodu jest : SERIES 2860, FCC ID: CNT75MB2C

Oprócz tego, jakby ktoś miał jakieś pożyteczne linki to także bym prosił :)
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 2182232
    blackrage
    Poziom 15  
    Nie - no nie mam bana na google.
    Wyszukje mi wspaniale, znam adresy mnóstwa skalepów internetowych, numery aukcji na allegro i pare innych ciekawych rzeczy, ale danych o zasilaczu, wyobraź sobie - nie znalazłem ...

Tak jakby, to było dużym wysiłkiem wpisać komuś np. 997V 313A ...
    Zawsze znajdzie się jakiś malkontent, który nie wie nic na temat, ale nie przepuści okazji żeby pochwalić się, że zna google :)
  • REKLAMA
  • #4 2182317
    adamjk
    Poziom 28  
    Ocena: 151
    blackrage napisał:
    Nie - no nie mam bana na google.
    Wyszukje mi wspaniale, znam adresy mnóstwa skalepów internetowych, numery aukcji na allegro i pare innych ciekawych rzeczy, ale danych o zasilaczu, wyobraź sobie - nie znalazłem ...

Tak jakby, to było dużym wysiłkiem wpisać komuś np. 997V 313A ...
    Zawsze znajdzie się jakiś malkontent, który nie wie nic na temat, ale nie przepuści okazji żeby pochwalić się, że zna google :)

Ale bana na myślenie to chyba masz!
    http://h20000.www2.hp.com/bc/docs/support/UCR...147951-002_rev2_us/TPM_147951-002_rev2_us.pdf
  • #5 2183767
    blackrage
    Poziom 15  
    Dzięki adamjk, mam to o co mi chodziło.
    Jakkolwiek, nie musiałeś mnie przy tym obrażać, ale jeśli odczuwasz jakieś takie dziwne potrzeby jak np. potrzebę obrażania ludzi - to nie krępuj sie ...
REKLAMA