logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sterowniki IRDA USB do Sagem MyX5-2v na Windows XP

intel86 15 Sty 2006 13:50 1002 8
REKLAMA
  • #1 2183073
    intel86
    Poziom 12  
    Ocena: 6
    Mam kabelek: IRDA pod USB i program "My pictures and sounds". Poszukuje sterowników które umozliwą mi zainstalowanie tego kabelka tak że komp (windows XP) i program do Sagema bedzie wykrywał tą IRDE. Za pomoc z góry dzieki :)
  • REKLAMA
  • #2 2183232
    ciacho111
    Poziom 2  
    Mam to coś. Napisz do mnie
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 2184358
    norb86
    Poziom 21  
    Ocena: 8
    Prześlij pliki po prostu "Wyślij przez Ir-Da" i po sprawie. Nie jest potrzebny MPAS.
  • #6 2184481
    intel86
    Poziom 12  
    Ocena: 6
    norb86 napisał:
    Prześlij pliki po prostu "Wyślij przez Ir-Da" i po sprawie. Nie jest potrzebny MPAS.

Już tak próbowałem. Wychodzi na to ze mój komputer poporstu nie widzi IRDY :/. Próbowałem z kilkoma sterownikami no i zonk. Ciagle to samo :/
  • REKLAMA
  • #7 2187859
    norb86
    Poziom 21  
    Ocena: 8
    Niech zgadne, model Ir-Dy to 620? Miałem ten sam problem. Ta Ir-Da jest do niczego....
  • #8 2241869
    noidemm
    Poziom 22  
    Ocena: 254
    a jak by tak wlaczyc najpierw irde w telefonie w ustawieniach -> polaczenia -> irda i wlacz :D powinno dzialac
  • #9 2244223
    symndz
    Poziom 16  
    Ocena: 2
    znajdz polska stronke sagema, zarejestruj sie z numerem IMEI i masz soft do wszystkiego co potrzebujesz! gdy powyzsze porady nie wystarczaja

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik posiada kabel IRDA pod USB oraz program "My pictures and sounds" do telefonu Sagem MyX5-2v i poszukuje sterowników umożliwiających wykrycie interfejsu IRDA na komputerze z systemem Windows XP. Próby instalacji sterowników DRV-1 USB-IrDA pobranych ze strony klubin.hrleon.com nie przyniosły efektu – komputer nie wykrywa urządzenia. Sugerowano przesyłanie plików bezpośrednio przez funkcję "Wyślij przez Ir-Da" bez użycia programu MPAS, jednak problem z wykryciem interfejsu pozostaje. Wskazano, że model Ir-Da 620 może mieć problemy ze stabilnością działania. Zalecane jest włączenie IRDA w telefonie w ustawieniach połączeń oraz rejestracja na polskiej stronie Sagema z numerem IMEI w celu pobrania odpowiedniego oprogramowania i sterowników.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA