logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sagem myx5-2 ->IRDA na USB Wypowiedzi uzytkownikow tel.

nookie40 04 Maj 2006 01:51 1465 6
REKLAMA
  • #1 2589759
    nookie40
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Chciałbym sie dowiedzieć się czy ktoś zna jakieś marki IRD na USB współpracujących z sagemem myx5-2. Wiem ze ten telefon jest "wybredny” co do ird na usb.

Czy IRDY firmy SigmaTel ktoś wypróbował na tym telefonie??

Prosze wypowiedzi użytkowników tego telefonu.
  • REKLAMA
  • #2 2591796
    helmuth
    Poziom 11  
    Ja mam coś takiego. Nie wiem jaki to producent, dlatego zrobiłem obrazek płytki instalacyjnej na tle instrukcji (IrDA)
    System rozpoznaje go jako SigmaTel 4012 (zrzut)
    Zainstalował mi się bez problemu i nie mam z nim kłopotu. Do pełnego szczęścia trzeba zainstalować MY PCTURES AND SOUNDS żeby można było wymieniać pliki między PC i tel.
    Załączniki:
    • Sagem myx5-2 ->IRDA na USB Wypowiedzi uzytkownikow tel. IrDA.gif (49.15 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Sagem myx5-2 ->IRDA na USB Wypowiedzi uzytkownikow tel. zrzut.gif (18.86 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #3 2592778
    nookie40
    Poziom 11  
    hmm po wygladzie plytki ze sterami to ja nie znajde urzadzonka, najlepiej to jakbym wiedzial jak owa IRDA wyglada.
    Jak bedziesz mial chwile czasu to mozesz zrobic zdjecie lub znalezc na necie taka sama.Bede wdzieczny.
    Po twojej wypowiedzie coraz bardziej sie przekonuje do SigmaTel, wiem ze na allegro mozna ja kupic i mam nadzieje ze bedzie wspolpracowala z sagemem.
    Jesli ktos juz znalazl rozwiazanie mojego problemu w praktyc to prosze o wypowiedz.

Znalazlem!!
    Czy tak wyglada twoja irda????
    Załączniki:
    • Sagem myx5-2 ->IRDA na USB Wypowiedzi uzytkownikow tel. usbpudelko.jpg (24.83 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Sagem myx5-2 ->IRDA na USB Wypowiedzi uzytkownikow tel. irdausb5.jpg (11.82 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #4 2593452
    helmuth
    Poziom 11  
    Mam to już dosyć długo i pudełko się zapodziało ale reszta wygląda identycznie. Najprawdopodobniej to jest to samo.
  • REKLAMA
  • #5 2593644
    nookie40
    Poziom 11  
    A pamietasz ile za to dales??
  • REKLAMA
  • #6 2594225
    helmuth
    Poziom 11  
    Kupiłem to ok. 2 lata temu przypadkiem, w punkcie Ery, za chyba 70zł.
  • #7 2936846
    nookie40
    Poziom 11  
    Temat zakonczony

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Dyskusja dotyczy kompatybilności interfejsu IRDA na USB z telefonem Sagem myX5-2, który jest znany z ograniczonej współpracy z urządzeniami IRDA. Użytkownik poszukiwał informacji o markach i modelach IRDA działających z tym telefonem, ze szczególnym zainteresowaniem na urządzenia SigmaTel. Jeden z uczestników potwierdził działanie interfejsu rozpoznawanego przez system jako SigmaTel 4012, który zainstalował się bez problemów i umożliwia wymianę plików po zainstalowaniu dodatkowego oprogramowania MY PICTURES AND SOUNDS. Urządzenie zostało zakupione około dwóch lat wcześniej w punkcie Ery za około 70 zł. Wskazano, że wygląd płytki instalacyjnej jest charakterystyczny i może pomóc w identyfikacji kompatybilnego modelu IRDA. Temat został zakończony po potwierdzeniu działania tego rozwiązania.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA