logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Torrent.net.pl Proszę o udostępnienie loginu i hasła.

garrish 22 Sty 2006 00:06 4810 5
REKLAMA
  • #1 2205214
    garrish
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam chcialbym zeby ktos jak bedzie tak uprzejmy i mi poda login i haslo do konta na torrent.net.pl obiecuje ze nic nie bede stawial zadnych plikow ani pisal komentarzy.Wielka prosba.Z gory dziekuje i POZDRAWIAM
  • REKLAMA
  • #2 2205301
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 587
    Proszę dokładnie opowiedzieć po co jest to koledze potrzebne.
  • REKLAMA
  • #3 2205324
    Platon
    Poziom 42  
    Ocena: 170
    jankolo - zeby wymieniac sie na dobrych serwerach torrentami trzeba sie zarejestrowac. Ilosc miejsc jest albo ogranicznana i nie kazdy moze sie tam dostac. Albo zarejestrowac sie po zwolnieniu miejsca, albo z polecenia innego uzytkownika. I trzeba trzymac sie okreslonych zasad panujacych przy wymienie (radio UL/DL). Jezeli poleciesz rejestracje uzytklownika, ktory zasad nie przestrzega, mozesz poniesc konsekwencje.

Pewnie autor tematu naiwnie sadzi, ze ktos pomoze mu dostac sie na ten serwer.
  • REKLAMA
  • #4 2205369
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 587
    Platon - wiem o tym. I dlatego zadałem takie a nie inne pytanie autorowi wątku. Czekam, jaką odpowiedź wymyśli.
  • REKLAMA
  • #5 2206253
    Wiarq
    Poziom 2  
    No cóż... pożyczanie swoich prywatnych kont nie jest rzeczą zbyt dobrą... łatwo je stracić potem i mieć problemy...

Tak apropo - na torrent.net.pl mają się niedługo zwolnić miejsca więc wystarczy poczekać może pare dni może tydzień. Pisali na forum więc...

pozdro
  • #6 2208732
    fraga
    Poziom 15  
    Ocena: 5
    http://www.isohunt.com - żadnej rejestracji, a stuffu mają n razy więcej niż torrent.net.pl.. co do tego drugiego też nie mogłem się doprosic o konto, olałem ich i wcale nie żałuję, z tej pierwszej stronki co chcę to mam.
REKLAMA