logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Rejestracja na Polishtracker - problem z wysyłaniem e-maili na o2 i wp

luk1988 28 Sty 2006 19:57 3513 8
REKLAMA
  • #1 2230774
    luk1988
    Poziom 17  
    Ocena: 9
    jak prubóje się zarejestrować to za każdym razem wypisuje mi takie cuda:

Rejestracja nieudana
    Wysłanie wiadomości na adres email z podanej domeny nie jest możliwe.

sprawdzałem, i nie może wysłać zaróno na o2 i wp

[mod="jankolo] Proszę poświęcić więcej uwagi pisowni [/mod]
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 2230964
    azbest1988
    Poziom 14  
    Ocena: 1
    Witam,
    Ja próbowalem takrze na koncie z yahoo. Zarejestrowałem sie dopiero na koncie @Orange.pl, popróbuj na innych pocztach.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 2231004
    gallus [pl]
    Poziom 31  
    Ocena: 77
    pewnie zablokowali te domeny, ponieważ były problemy z dostarczaniem emaili na nie :)
    ja mam zarejestrowane na gmail-a i jest ok..
  • REKLAMA
  • #4 2232615
    luk1988
    Poziom 17  
    ciągle wyskakuje mi przy trackerze błąd
    Error: Tracker Response Error:Niedozwolony klient - BitComet! in Tracker: http://polishtracker.org/announce.php?
    jaki port nasłuchu ustawić najlepiej
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #5 2232997
    azbest1988
    Poziom 14  
    Ocena: 1
    Tu nie pomoże port nasłuchu. Po prostu masz zablokowanego klienta torrent. Zainstaluj np. BitLord albo utorrent
  • #6 2233546
    luk1988
    Poziom 17  
    zainstalowałem nowszą wersje bitcometa i chodzi, tylko coś wolno mi chodzi ściągam filma połączył się do 40 peerów i ściąga zaledwie 4kb/s, jak zrobić aby szybciej ściągał jest powyżej 100 seedów ale 30 leuchersów
  • #8 2271016
    luk1988
    Poziom 17  
    już byłem zarejestrowany tylko jest taki problem w jaki najlepiej sposób utrzymać swoje radio, bo mnie wkórzało że ściągałem 200kb a wysyłałem aż 1kb. Idzie jakoś ustawić aby szybciej wysyłało moje łoncze to 2mb (dsl), ograniczenia mam wyłonczone w kliencie torrent

Moderowany przez jankolo:

PISOWNIA !!!!

• #9 2271399
    kolos60
    Poziom 2  
    według mnie predkość wysyłania zależy od ilości lecherów , mam neo 512
    nawet gdy ustawie na 100 szybkość wysyłania w bitspirit to i tak srednio idzie 16kb

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Problem rejestracji na Polishtracker związany jest z blokowaniem wysyłania e-maili na domeny o2 i wp, co uniemożliwia potwierdzenie konta. Użytkownicy sugerują rejestrację z użyciem innych domen, takich jak @orange.pl czy gmail, które działają poprawnie. Dodatkowo pojawia się błąd "Niedozwolony klient - BitComet" podczas korzystania z klienta BitComet, co wynika z blokady tego oprogramowania przez tracker. Zalecane jest użycie alternatywnych klientów torrent, np. BitLord lub uTorrent. W kwestii prędkości pobierania i wysyłania, mimo dużej liczby seedów i peerów, transfer może być wolny, a szybkość wysyłania zależy od liczby leechers oraz ustawień klienta torrent. Ograniczenia w kliencie mogą być wyłączone, ale prędkość wysyłania i tak bywa niska, co potwierdzają doświadczenia użytkowników z łączem DSL i Neo 512.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA