co do termometru to mierzy mi temperature idealnie tak jak pisalem z jakimi odchyleniami(ja ich nie zauwazylem porownujac termometr taki zwykly gdzies na scianie-temperatura byla taka sama zawsze na obu)
podstawa to umiejscowienie czujnika, powinnien byc z tylu samochodu ale kabeelka jest za malo zazwyczaj i ja zamontowalem pood przednim zderzakiem jednak nie przykleilem do zderzaka jak to pisze w instrukcjach przy termometrach a dlaczego ano dlatego ze wyobrazcie sobie stojacy samochod na ssloncu i nagrzewajacy sie zderzak pomyslcie jak on wam bedzie temperature wskazywal
jedyne przeklamania mam w zimie gdy po rozgrzaniu silnika stoje na postoju wtedy lapie czujnik cieplo a tak podczas jazdy jest ok
jakby kogos interesowaly dane termometru to:
podaje temperature w stopniach celcjusza i farenchajta, ma pamiec nawyzszej i najnizszej temperatury na zewnatrz i wewnarz(fajna rzecz przychodzisz sobie i patrzysz ile stopni bylo w nocy mrozu), podswietlanie,wskazuje na raz temperature zewnetrzna wewnetrzna i pokazuje zegar
coobah
prowadzi sie fajnie chociaz na poczatku trzeba sie przyzwyczajac gdyz czlowiek przywykl do okraglej jednak do ostrej wirazowej jazdy sie raczej nie nadaje bo mozna sie pogubic z lapaniem jej(tak mi sie wydaje chociaz nigdy tak nie jezdzilem)
morfi020
byles blisko trafiles to NISSAN ale SunnY
kupilem go w moich okolicach jakies 7-8lat temu a srodek sam sobie zmienilem
wzmaka jeszcze mam i nie mam go zamiaru narazie zmieniac spelnia moje wymagania
malyarni
srodek wyglada nawet fajnie co nieco zmienilem ale z zewnatrz bardzo nie ma co ogladac gdyz do tego samochodu nie mozna nic dostac tylko same zammienniki i powsadzalem kilka rzeczy na "sile" ze tak powiem