logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak przesłać gry Java *.jad na Motorolę C550 przez USB i p2kman?

prussik 27 Sty 2006 09:08 2425 12
REKLAMA
  • #1 2224413
    prussik
    Poziom 11  
    Witam...
    Mam pytanko uzywam kabelka usb i p2kman ... jaka sciezke wpisac w programiku aby wrzucic gre do gier...z obrazkami i dzwiekami sobie poradzilem...ale z java z tego co czytalem na forum to juz nawet nie jestem pewien czy mozna....moze potrzebny inny programik...mam pare gierek do tej motki z rozszerzeniem .jad....
    ?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 2226469
    prussik
    Poziom 11  
    No no...dzienx to dziala...Ale jeszcze moze ktos wie skad pociagnac gierki do tej motki...moze dzialaja jakies giery z innych modeli motki...?
  • #5 2228346
    prussik
    Poziom 11  
    Dzienx za stronke...jest tam sporo gierek do motki ale zadna nie dziala w c550 (laduje normalnie ale przy instalacji wyskakuje "zly plik"...Do czego sluzy programik jadgen...?ma on opcje chyba przerabiania *jar na *jad ... ale po co?

Dodano po 5 [minuty]:

Znalazlem pare gierek ale przy probie otwarcia w midwey wyskakuje
    *.jad contains an invalid path i o co chodzi?
  • REKLAMA
  • #6 2228631
    john1234
    Poziom 21  
    Ocena: 90
    Parawdopodobnie sa zle skonpresowane sciagnij sobie jad creator 1.3 i skompersuj nim sciagniete gry u mnie po tym zabiegu wszystko dziala i nie ma problemu z grami. http://www.motopage-downloads.uk.tt/ad tutaj znajdzies ten programik. jad i jar sa to sytemy kompresji
  • #7 2232890
    prussik
    Poziom 11  
    Witam....
    Dzienx za porade...ale teraz wogule nie laduje tych plikow...chyba cos mieszam...mozesz krutki opisik bardziej dokladny co do tej operacji na plikach...Pozdro
  • #8 2235919
    john1234
    Poziom 21  
    moze byc ze pliki sa uszkodzone. http://www.motka.go.pl/ spruboj sciagnac gry z tej strony i je wgrac u mnie chodza dobrze
  • REKLAMA
  • #9 2236196
    prussik
    Poziom 11  
    john123...Witam..jaką ty masz motorole ze te wszystkie gry dzialają bo mi chodzi o gry do motki C550 a na niej zadna jeszcze z podanych nie odpala...

Czy mozna stuningować wyswietlacz w c550 np inne oznaczenia brak loga operatora itp...
  • #10 2236606
    john1234
    Poziom 21  
    Posiadam v300zoprogramowaniem v 600.softy sa prawie identyczne gry na motorole powinny chodzic w nich bez wzgledu na typ,byc moze u ciebie jest wina softu sprubuj ja sfleszowac wgraj jej nowy soft.Mozna zmienic logo operatora i wstawic wlasne napisy na wyswietlaczu .Zajrzyj na strone matrax.net tam ten temat jest opisany.
  • #12 3338167
    przemo_wielki
    Poziom 24  
    Ocena: 10
    nie przegladalem tych linkow ale pamietaj o rozdzielczosci na jakiej chodza te gry bo jak np chcesz odpalic gre przyszykowana do V300 na V220 to powodzenia zycze ;)
  • #13 3480627
    robert904
    Poziom 11  
    daje kilka gier sprawdzonych
    Załączniki:
    • Gry.rar (681.01 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Dyskusja dotyczy problemu przesyłania i instalacji gier Java w formacie *.jad na telefon Motorola C550 za pomocą kabla USB i programu p2kman. Użytkownik poradził sobie z przesyłaniem plików graficznych i dźwiękowych, jednak gry Java nie instalują się poprawnie, pojawia się błąd "zły plik". Zaproponowano użycie programu Midway do wgrywania gier Java oraz narzędzia Jad Creator 1.3 do rekompresji plików *.jad i *.jar, co może rozwiązać problem nieprawidłowej kompresji. Podano linki do stron z grami dedykowanymi dla Motoroli, jednak wiele z nich nie działa na modelu C550 z powodu niekompatybilności lub błędów w plikach. Wskazano, że soft telefonu może wymagać aktualizacji lub "flashowania" w celu poprawy kompatybilności gier. Poruszono także temat możliwości modyfikacji wyświetlacza C550, np. zmiany logo operatora i napisów. Zwrócono uwagę na konieczność dopasowania rozdzielczości i wersji oprogramowania gier do konkretnego modelu telefonu, gdyż gry przeznaczone dla innych modeli Motoroli mogą nie działać poprawnie na C550.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA