logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Problemy z nagrywarką NEC i dźwiękiem po instalacji Windows Server 2003

kdudka1988 27 Sty 2006 12:53 827 4
REKLAMA
  • #1 2225122
    kdudka1988
    Poziom 18  
    Ocena: 16
    zainstalowałem ten program no i wynikły problemy z nagrywarką tu nie mam pojęcia dlaczego urządzenie działa ale nie do końca dobrze ( firmy nec) i dzwiękiem ( ale co do dzwięku nie ma jakiś sterowników i tu prosiłbym o nie ) z góry THX pozdraiwam
    Moderowany przez TONI_2003:

Zakładanie postu w nieodpowiednim dziale !
    Dlaczego kolega zakłada temat postu w dziale Komputery Hardware proszę o wyjaśnienia na PW ?
    Podając link do postu !

• REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 2225185
    zenius1984
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    sterowniki do urzadzen znajdziesz na stronie producenta a co do windows serwer to jak sama nazwa wskazuje jest to serwer wiec po co dziwek?? uzywam tego systemu dzwiek mozna doinstalowac automatycznie tylko trzeba mu to kazac zrobic w manager urzadzen jesli nie pojdzie auto to szukaj na str producenta chipsetu dzwiekowego co do nagrywarki to pojecia nie mam bo nie wiem jaki to model i na czym polega jej niedzialanie
    moze poprostu nero /lub program do nagrywania/ nie dziala na tym systemie
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 2225216
    arkolesz
    Poziom 26  
    Ocena: 44
    Dzwiek w w2k3 jest standardowo wylaczony. Aby dzialal trzeba go wlaczyc gdzies w ustawieniach i dopiero wtedy zostane wykryta karta dzwiekowa i bedzie mozna ja zainstalowac. Wybacz ale niestety nie jestem w stanie podac gdzie dokladnie go wlaczyc pozniewaz robilem to tylko jeden raz i to dosc dawno. Wiem za to ze napewno po wlaczeniu bedzie dzialal.
    Jesli chodzi o nagrywarke to moze to kwestia sterownikow ASPI...? Sproboj je zainstalowac.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 2225934
    marek216
    Poziom 43  
    Ocena: 932
    dobrze że wszyscy jesteśmy po kursie na jasnowidzenie i wiemy jak karta muzyczna siedzi w Twoim komputerze

również telepatycznie jesteśmy w stanie wywnioskować co znaczy : "urządzenie działa ale nie do końca dobrze ( firmy nec)"

jeśli oczekujesz pomocy wyrażaj sie precyzyjnie
  • #5 2226379
    kdudka1988
    Poziom 18  
    Ocena: 16
    no dobra nagrywarka opanowałem dzwięk też więc dzięki za chęci pozdrawiam
REKLAMA