logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Satelitarny odbiornik cyfrowy Ferguson AF 5018 UCI PLUS

ewdar 28 Sty 2006 13:03 5344 4
REKLAMA
  • #1 2228976
    ewdar
    Poziom 14  
    Ocena: 21
    Witam ! zwracam się z prośbą aby ktoś mi doradził:
    otóż zamiaruję się zakupić taki obiornik satelitarny ale nie wiem czy będę mógł oglądać np. TVP 1,2 Polsat lub jakieś programy tematyczne ( National Geo, Animals itp.) słyszałem że musi być jeszcze jakaś karta do odbioru ale czy np. bez tej karty też będę coś odbierał czy nic?
    Proszę mi doradzić bo jestem zupełnie zielony w tym temacie.
    Czytałem troche pod tym adresem ale nie wiele mogę tam zrozumieć jeżeli chodzi o parametry oraz ew. jaką kartę muszę kupić ??? czy będę musiał podpisywać jakieś umowy lub abonament???

http://antenysatelitarne.pl/c_product_info.php/cPath/1/products_id/100035
  • REKLAMA
  • #2 2229083
    bogdan5
    Poziom 17  
    Ocena: 36
    bez karty będziesz odbierał wszystkie programy FTA czyli ogólnodostępne niezakodowane polskich kilkanascie ale bez tp1 itp2 . Te i inne sa w ofercie cyfry + najtańszy abonament 24 zł poczytaj na ich stronie. jeśli zmienisz oprogramowanie na edukacyjne to dojdą inne ciekawe programy ale musisz więcej poczytać .
  • REKLAMA
  • #3 2229401
    ewdar
    Poziom 14  
    Ocena: 21
    Jeszcze jedno pytanko odnośnie tego tunera Ferguson j/w czy kupując jego będę mógł odbierać równierz cyfrowy Polsat? jeżeli zakupię taką kartę dostępowa? bo jak się domyślam Cyfrę + będę odbierał bo niby obsługuje tą platformę ten tuner. Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #4 2229680
    automatyk
    Poziom 15  
    Ocena: 6
    Pakietu Cyfrowy Polsat na AF5018CI Plus nie odbierzesz. Do tego potrzebny jest tuner z Nagra rozprowadzany przez Cyfrowy Polsat + karta Nagra 2 Alladin.
    Pozdrawiam
REKLAMA