logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Tani tuner satelitarny Ferguson do odbioru Discovery i National Geographic

djgogo11 20 Maj 2007 19:15 1527 7
REKLAMA
  • #1 3904162
    djgogo11
    Poziom 10  
    Ocena: 8
    Witam chciałbym kupic satelite cyfrową zastanawiam sie nad firmą FERGUSON bo podobno można rozkodowacto i owo. Ale zmierzając do tematu to zależy mi na discovery i national geographic Bo cyfra i polsat mało ważne. Jakis w miarę tani tuner. Chyba że znacie jakieś tanie satelity w których można odkodowac discovery. Pozdrawiam i proszę o radę.:cry::cry:
  • REKLAMA
  • #2 3904216
    mateuszsw
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    Chyba wiesz o tym że kradzież sygnału jest przestępstwem!! Nie stać Cię na wykupienie abonamentu najniższego np CP lub C+
  • REKLAMA
  • #3 3904419
    djgogo11
    Poziom 10  
    Ocena: 8
    wiem ale nie udawajcie ze wogole nie ma zadnego postu o czyms takim na tym forum :/ bo widzialem podobne tematy i jakos uzyskiwali żądane odpowiedzi ;/
  • #4 3904433
    okulik
    Poziom 28  
    Ocena: 127
    Skończyły się czasy rozkodowanych kanałów.
    Jakiego dekodera byś nie kupił to nie zobaczysz płatnych kanałów, jedynie abonament, albo sharing - który jest nielegalny.

Wykupujesz pakiet familijny polsatu i masz discovery za 35zl/mies.
    http://www.cyfrowypolsat.pl/index.php?id=spakiet&id_pakiet=1

lub Cyfre za 26zł/mies.
    http://www.cyfraplus.pl/cyfraplus_sat_pakiet-powitalny.html
  • REKLAMA
  • #5 3904869
    lex00
    Poziom 26  
    Ocena: 31
    No chyba że chcesz oglądać kanały FTA więc kup Fergusona np 3318
  • REKLAMA
  • #6 3905097
    fake_nick
    Poziom 18  
    Ocena: 69
    wez n , masz niezla paczke juz za 32 zlote
  • #7 3907390
    linuxlamer
    Poziom 12  
    Ocena: 3
    ng i ng wild jest na 15W 0 chyba to jakis dosyl do kablowek
  • Pomocny post
    #8 3917040
    dozowacz
    Poziom 12  
    Ocena: 7
    ja bym wybrał popularnego i taniego operatora jakim jest polsat

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Dyskusja dotyczy zakupu taniego tunera satelitarnego marki Ferguson, umożliwiającego odbiór kanałów Discovery i National Geographic. Podkreślono, że obecnie nie ma legalnych sposobów na rozkodowanie płatnych kanałów bez wykupienia abonamentu. Zalecane jest wykupienie pakietu Polsatu lub Cyfry, które oferują dostęp do tych kanałów w ramach legalnych subskrypcji. Wskazano, że tuner Ferguson, np. model 3318, nadaje się do odbioru kanałów FTA (Free-to-Air), ale nie umożliwia legalnego oglądania płatnych stacji bez abonamentu. Wspomniano również o opcji pakietu N, oferującego atrakcyjną ofertę za około 32 zł miesięcznie. Kanały National Geographic i National Geographic Wild są dostępne na satelicie 15W, co może być sygnałem dosyłowym dla kablówek.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA