logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy warto kupić Panasonic SC-HT335? Opinie, formaty DivX/XviD, polskie napisy

kubonek 28 Sty 2006 17:17 1116 0
REKLAMA
  • #1 2230028
    kubonek
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Witam.

Mam zamiar kupic zestaw kina domowego sirmy Panasonic "sc-ht335". Przed kupnem mam oczywiscie pare pytan co do tego sprzetu.
    1. Czy warto? W ofercie sklepu jest on za cene 799zl (tyle wlasnie mam zamiar przeznaczyc).
    2. Czy Panasonic jest dobra i stabilna firma produkujaca taki sprzet. Chodzi o to, czy czesto sie psuje, cos nie dziala.
    3. Teraz cos, co nie daje mi spokoju. Producent zaznacza, ze dvd odtwarza filmy w formacie DivX. Ostatnio zauwazylem, ze w internecie krazy co raz wiecej filmow XviD. Czym sie te dwa formaty roznia? Czy rusza na tym odtwarzaczu?
    4. Sprzedawca informuje, ze dvd odtwarza polski znaki i napisy w formatach: .txt, .sub, .srt, ale na stronie Panasonica znalazlem uaktualnienia, ktore umozliwiaja odtwarzanie w.w. rzeczy w tym dvd. Czyli musze sciagac uaktualnienia, by ogladac filmy z polskimi napisami w formacie .txt?
    5. Moze ktos posiade ten model i moze go w jakis sposob zarekomendowac lub odradzic kupno.

Licze na szybka odpowiedz, poniewaz w ferie mam duzo wolnego czasu i chcialbym go spedzic przy dobrych filmach i dobrym kinie domowym. Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam. Kubonek.
  • REKLAMA
REKLAMA