logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Brak napisów w DivX na Panasonic SC-HT 335 - skąd pobrać sterowniki?

arekor 01 Sty 2006 20:28 1986 2
REKLAMA
  • #1 2136758
    arekor
    Poziom 2  
    Kupiłem niedawno kino domowe Panasonic SC-HT 335, pobrałem ze strony producenta sterowniki do obsługi napisów w Divix ( z rozszerzeniami TXT, SRT, SUB), zainstalowałem i owszem, niektóre filmy odtwarzają się z napisami ale większość niestety bez napisów... Skąd można pobrać brakujące sterowniki? Aha i jeszcze jedna rzecz... dobrego zakupu dokonałem tak wogóle? Dzieki.
  • REKLAMA
  • #2 2140752
    herrman
    Poziom 14  
    Ocena: 17
    Witam.
    Co do dobrego zakupu to nie będe się wypowiadał natemat super-hiper płaskich kin domowych o mocy milionów wat, a tymczasem z tyłu pisze coś w rodzaju "total power consuption: 60W". Oczywiście chodzić ci to będzie napewno nieźle i jak za jakieś 600-800zł to nie ma źle, ale ja tych sprzętów nie nazywam kinami domowymi.

A co do napisów to kilka praktycznych wskazówek:
    1. Plik z obrazem i z napisamu muszą!!!!!!!!!! nazywać się identycznie - co do jednej literki (za wyjątkiem rozszerzenia oczywiście.
    2. Nagraj je bezpośrednio na płytkę, a nie w jakimś katalogu, a niedajboże jeśli film jest w innym katalogu niż napisy.

Pozdrawiam.
  • #3 2143341
    arekor
    Poziom 2  
    Miałes rację!!!
    Zmieniłem nazwe pliku tekstowego i jest ok. :D
    Dzieki wielkie, pozdrawiam
    PS. A może wiesz jak powiekszyć literki i zmienić dzwięk na format 5.1 (jesli to wogóle mozliwe w DiviX)?
REKLAMA