logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak skonwertować film z formatu RMVB na format avi

rychu1708 30 Sty 2006 10:25 2394 7
REKLAMA
  • #1 2236461
    rychu1708
    Poziom 15  
    Ocena: 6
    mam duże trudności konwertu z RMVB na AVI ponieważ ucieka mi głos w stosunku do obrazu odtwarzanego-mam programy do konwersji ale są widocznie niedostatecznie dobre
    wszystkie sugestie mile widziane
  • REKLAMA
  • #2 2236541
    x3rox
    Poziom 20  
    Ocena: 5
    looknij tu
  • REKLAMA
  • #3 2236553
    rychu1708
    Poziom 15  
    x3rox napisał:
    looknij tu
    ale gdzie mam luknac w to co napisales??skomplikowane jest to -po prostu nic niewidac
    :D
  • #4 2237300
    bads
    Poziom 12  
    Zobacz tu :http://www.formaty.com/index.php?option=com_content&task=view&id=48&Itemid=129
    moze Ci to cos pomoze??
    Pozdrawiam....:D
  • REKLAMA
  • #6 2239702
    datatomek
    Poziom 26  
    Ocena: 39
    Tam są same programy do kupienia,jak widzę...
  • REKLAMA
  • #7 2240539
    rychu1708
    Poziom 15  
    widze ze jeszcze nie jest konwersja z rmvb na avi tak mocno rozpowszechniona ponieważ mało jest dobrych rad -wszystkie programy są komercyjne i nie wiadomo jak działają dobrze czy źle -podobnie jak moje??
    Można zamknąć temat
  • #8 2241678
    bads
    Poziom 12  
    Przedewszystkim mija sie z celem robic z RMVB na format avi, jakosc wychodzi beznadziejna, chyba ze ktos musi.....:?:
    Pozdrawiam....:D

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy problemów z konwersją plików wideo z formatu RMVB na AVI, głównie związanych z niesynchronizowanym dźwiękiem i obrazem. Użytkownik zgłasza, że dostępne programy do konwersji są niewystarczająco skuteczne, a większość z nich to komercyjne aplikacje o niejasnej jakości działania. Wskazano na stronę internetową zawierającą listę programów do konwersji, jednak większość z nich wymaga zakupu. Pojawiła się również opinia, że konwersja z RMVB do AVI może być nieopłacalna ze względu na znaczną utratę jakości obrazu. W efekcie temat konwersji RMVB na AVI jest mało rozpowszechniony, a dostępne rozwiązania nie spełniają oczekiwań użytkownika.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA