logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zgrać zdjęcia z SE T230 na komputer? Szukam odpowiedniego oprogramowania

sebateo 02 Lut 2006 19:39 867 6
REKLAMA
  • #1 2250701
    sebateo
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam poszukuję takiego softu, żeby można było zgrywać z telefonu na kompa (zdjęcia,obrazki,itp) Bo w tym tel mozna tylko coś wgrać na niego :| Czy jest już coś takiego zrobionego żeby na to zaradzić i móc zgrać z fona na kompa. Z góry dzięki za wszelkie porady i pomoc. Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 2251280
    mankut
    Poziom 14  
    poszukaj na www.gsm2pc.pl
  • REKLAMA
  • #3 2251827
    QguAr
    Poziom 22  
    Ocena: 2
    Z tego co wiem to nie da się nic zgrać z tego fona i chyba nie istnieją żadne softy które to mogły by zmienić.
  • REKLAMA
  • #4 2254254
    Slavkoo
    Poziom 11  
    Ocena: 33
    A ja slyszalem ze cos takiego istnieje... :>
  • REKLAMA
  • #5 2258995
    sebateo
    Poziom 11  
    Slavkoo napisał:
    A ja slyszalem ze cos takiego istnieje... :>
    a może jakieś konktrety, a nie pogłoski :|
    Wiem że z tego fona nic sie nie da zgrać, ale przy odpowiednio zrobionym sofcie na pewno byłaby taka możliwość, dlateog stąd te moje pytanie czy ktos już coś takiego zrobił albo wie jak to zrobić ? Z pozoru nie powinno to być takie skomplikowane skoro można wgrywać do fona to jakaś droga dostępu jest, ale co zrobić żeby tą drogę dostępu skierować i w drugą stronę, żeby można i było zgrywać na kompa. Proszę o pomoc w tej sprawie jak to zrobić i czy już ktoś może zrobił takie oprogramowanko. pozdrawiam
  • #6 2260101
    Slavkoo
    Poziom 11  
    Ocena: 33
    Poniewaz nie wiem dokladnie jak sie to nazywa i skad mozna sciagnac. Mialem ten telefonik ale ukradli mi go i nie wnikalem w szczegoly. W kazdym badz razie wiem ze cos takiego istnieje...
  • #7 2265086
    sebateo
    Poziom 11  
    dzięki za info, ale to mnie nie ratuje (jak szukanie igły w...), potrzebuje konkretów albo namiarów. pozdro

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy możliwości zgrywania zdjęć i obrazków z telefonu Sony Ericsson T230 na komputer. Użytkownik poszukuje oprogramowania umożliwiającego transfer danych z telefonu na PC, gdyż standardowo telefon pozwala jedynie na wgrywanie plików do urządzenia. W odpowiedziach pojawiają się sprzeczne informacje: część uczestników twierdzi, że nie istnieje żadne oprogramowanie pozwalające na zgrywanie danych z tego modelu, inni sugerują, że takie rozwiązania mogą istnieć, jednak brak jest konkretnych nazw programów lub źródeł do ich pobrania. Autor dyskusji podkreśla potrzebę uzyskania konkretnych informacji lub narzędzi, które umożliwiłyby dwukierunkową komunikację między telefonem a komputerem. Wskazano jedynie stronę gsm2pc.pl jako potencjalne źródło oprogramowania, jednak bez potwierdzenia skuteczności dla modelu T230.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA