logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Hundai 770Q - gaśnięcie i czarne pasy na ekranie, brak dowodu zakupu

Olaff 03 Lut 2006 10:02 786 1
REKLAMA
  • #1 2252671
    Olaff
    Poziom 11  
    Od ponad roku mam monitor Hiundai 770Q. Od pewnego czasu podczas normalnej pracy przestaje wyświetlać obraz, często rzakłzakłóceniaceniawnież pojawiają się czarne pionowe pasy na ekranie. Problem polega na tym, iż mimo tego, że monitor objęty jest jeszcze gwarancją ale niestety nie mam dowodu zakupu więc nikłe są szanse bym uzyskał jakieś możliwości naprawa gwarancyjnych. Ciężko mi stwierdzić czy źrzakłzakłóceniaceniadło tego problemu leży po stronie monitora czy karty graficznej. Wiem natomiast, ze w momencie jeśli w momencie wystąpienia tych dziwnych zakłóceniazakłóceniaceniazakłzakłóceniaceniaceń wyłączę na chwile monitor obraz pojawia się ponownie czasem od razu czasem dopiero po chwili wyłaniając się z za czarnych pionowych paszakłzakłóceniaceniaw. Często rzakłzakłóceniaceniawnież nawet nie zdąż e wyłączyć monitora i zakłóceniazakłóceniaceniauzakłzakłóceniazakłócenia ustępują same.
  • REKLAMA
  • #2 2253251
    Rybkos
    Poziom 11  
    mialem identyczny monitor ,wylaczanie da sie naprawic,ale gorzej moze byc z tymi paskami,poprostu musisz go oddac do jakiegos serwisu
REKLAMA