logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens CF62 v24 - Szukam softu i EEpromów pod Freia i SST

air_track 08 Lut 2006 16:06 1379 4
REKLAMA
  • #1 2276414
    air_track
    Poziom 13  
    Ocena: 4
    Witam
    Potrzebuje soft pod program freia do telefonu Siemens CF62 z wersją softu 24.

Próbowałem wgrywać SWUPa ale zawiesil sie po paru sekundach dzialania i tak za kazdym razem :(

Teraz przeciąłem TP, zdjałem Sim-Locka programem Freia (jako M55) i potrzebuje EEpromy i całą resztę pod freia!

Może ktoś upnać flasha na elektrode?
    Będę bardzo wdzięczny!

PozdrawiaM

Dodano po 30 [minuty]:

Jak nie macie to zapodajcie mi jakąś sprawdzoną i dxziałającą wersję SST i soft so tego telegonu (v24 oczywiście)

Jeżeli nie macie polskiego to może być w ostateczności ENG :-)
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 2277552
    hard
    Poziom 24  
    Ocena: 18
    To jest ostatnia dobrze działająca wersja SST 5.32
    Załączniki:
    • SST_532_retail.rar (1.74 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #3 2278295
    air_track
    Poziom 13  
    Dzięki, co z sofcikami?
  • REKLAMA
  • #4 2281036
    air_track
    Poziom 13  
    Telefon postawilem na nogi! Zrobilem to programem Jocker i pliczkami z softem v21! Słuchawka śmiga w 100% !!! Jedynie brakuje mi polskiego języka!

Ma ktoś polski język pod jocker'a na tego C62 v21? Jeżeli tak to poprosze o wrzutkę :-) Próbowałem SWUPem na wszystkie sposoby, ale po TP nie idzie :-(

Acha! Jak by ktoś chciał zestaw reanimacyjny (program + flash, bootcore, eeprom itp) to prosze pisac to wrzucę (upomnijcie sie jeszcze poprzez PW żebym szybciej zareagował)
  • #5 2287633
    air_track
    Poziom 13  
    Problem rozwiązany :) Trafił mi się siemens CF62 V24 z ciętym TP i polakiem więc zgrałem z niego wszystko Jockerem :) Dzięki za pomoc / dobre chęci :-) PozdrawiaM
REKLAMA