logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Audioline 30+2 Switzerland Nie łączy się z bazą

simmoni 08 Lut 2006 18:25 1316 2
REKLAMA
  • #1 2277032
    simmoni
    Poziom 12  
    Witam mam problem z Anatelkiem Audioline 30+2 Serial no.:HTC00104L00599 nie łączy się z bazą
    Probowałem wszystkich sposobów jakie udało mi się znaleść na tym forum czyli :
    - sposób z łączeniem poprzez naciśnięcie przycisku na bazie pożniej przycisk R i nr słuchawki. To nie działa ponieważ gdy naciskam R nic nie pojawia się na ekraniku tylko zapiszczy trzykrotnie,
    - sposób z naciścięciem na bazie -> a następnie przycisku programowania równiez nie działa wyskakuje ustawianie kontrastu wyświetlacza,
    - sposób z resetem słuchawki i bazy również nie działa.
    Czy ktoś miał może podobne problemy byłbym bardzo wdzięczny za każdą wskazówkę.

Pozdrawiam ;-)
  • REKLAMA
  • #2 2317862
    osiemk
    Poziom 16  
    Ocena: 21
    Ten sposob z nacisnieciem klawisz na bazie i pozniej R wymaga przytrzymana klawisza na bazie ( ok 5 sek) az lampka na niej zacznie szybciej mrugac. Dopiero puscic,przytrzymac R jezeli wyskoczy Enter no to z klawiatury wybrac taka cyfre jak sie pokaze na lcd.

Jezeli to nie pomaga wyglada na uszkodzona radiowke.

K.
  • #3 2907499
    simmoni
    Poziom 12  
    OK to pewnie uszkodzenie radiówki ponieważ nic innego nie działa dzieki za info i pozdrawiam !
REKLAMA