logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens SL45i - dźwięk MP3 zniekształcony i spowolniony, jak naprawić?

siRtomeq 09 Lut 2006 11:13 891 5
REKLAMA
  • #1 2279771
    siRtomeq
    Poziom 11  
    witam mam pytanko odnośnie siemensa sl45i, otóż jesli prubuje słuchać mp3 to telefon wydaje tylko jakies piski i szmery z tego co zauważyłem sekundnik leci 4 razy za wolno a wszystko co wychodzi to jakby na takim zwolnieniu, jak leci coś z dyktafonu wsio jest oka, co mu dolega jak to naprawic , to jest pytanie godne pogromcy gsm :0
    pozdrawiam i dziękuje tomasz eR

--------------------------------------
    unitra 4 ever
  • REKLAMA
  • #2 2279826
    Hucul
    Poziom 39  
    Ocena: 470
    Czy soft w telefonie jest oryginalny :?:
    Moja metoda na eselki to :
    rozebrać przeczyścić styki , taśmy itp
    wgrać "czysty" soft
    Najczęściej telefon działa jak nowy , jeżeli nie to szukam problemu w hardware .
  • REKLAMA
  • #3 2280474
    qba27
    Poziom 11  
    Mialem kiedys podobny problem z MP3. Tylko, ze mi przyspieszala bardziej niz zwalniala. Formatowalem karte i problem zniknal czesciowo. Od czasu do czasu musze to zrobic raz jeszcze.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 2366057
    skrapi
    Poziom 12  
    wgraj nowego softa jak chcesz to ci moge dac i odrazu instrukcje jak go wgrac i co wgrac zeby nie pisało (WRONG SOFTWARE)to co wiekszosc osobą się to wyswietla

Dodano po 5 [minuty]:

Jeżeli chcesz zgłos sie domnie o porady a dam ci programy to jest moj nr gg mozesz sie zemna skontaktowac 2865782
  • #6 2526070
    skrapi
    Poziom 12  
    sproboj wgrac nowego softa bo jak maz jakies patche wgrane to moze byc ze odtwarzacz spowalnia albo sproboj karte sformatowac pozdrawiam
REKLAMA