NATOMIAST DO WGRYWANIA GIER JAVA MOZNA SIĘ POSŁUŻYĆ PROGRAMEM CHYBA DO TELEFONU G7100 ALE JAK UDA MI SIĘ ZAINSTALOWAĆ KABEL TO NAPISZĘ BO MI NP. UDAŁO SIĘ WGRAĆ GRĘ RAYMAN I TETRISA.
Jeszcze jedno LG Contens Bank można wgrywać Javę. Trzeba przeedytować plik .ini a w nim "Java=N" trzeba N zamienić na "Y" (duże Y). Pojawi się filiżaneczka w meni i gry nasze.
to jest tylko link ale niema oprogramowania zresztą producent ma tylko na com
Jak nie ma oprogramowania Pisałeś że potrzebujesz programik więc masz programik, co jeszcze mogę dla Ciebie zrobić Podaj adres to przyjadę ściągnę ten program i zainstaluję Ci
program lg conntents bank działa i na com i na usb tyle ze nie odnajdzie portu usb jesli kabel jest zainstalowany na com!!! W wiekszosci sterowników do kabla usb podczas instalacji kabla jest opcja ustawiania portu dla kabla ale każdy nie patrzy tylko klika dalej i dalej a potem trudno to ustawic-znany problem! Osobiscie znam klikanascie takich przypadków.Jesli natomiast faktycznie nie ma usb w programie musi działac pod com3 ale jak ktos kupuje kabel za 9 zł to nic dziwnego ja polecam kabel FOOF za 25 zł dziala bezbłędnie.
Do obsługi telefonu LG 3310 przez USB zalecany jest program LG Contents Bank, dostępny na polskiej stronie producenta. Program umożliwia pobieranie zdjęć z aparatu, wymianę zdjęć i muzyki oraz wgrywanie aplikacji Java po modyfikacji pliku .ini (zmiana parametru "Java=N" na "Java=Y"). Problemem jest rozpoznawanie portu USB przez program, który standardowo obsługuje porty COM1 i COM2, podczas gdy kabel USB może być przypisany do COM3 lub innego portu. Rozwiązaniem jest odpowiednia konfiguracja sterowników kabla USB, które często pozwalają na wybór portu podczas instalacji. Zaleca się używanie kabli USB wyższej jakości, np. kabel FOOF, który działa stabilnie i poprawnie rozpoznaje port USB. Ta konfiguracja pozwala na prawidłową komunikację telefonu LG 3310 z komputerem przez USB. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.