logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak naprawić mp3 po nieudanej aktualizacji firmware na niewłaściwy model?

michalbuczo 10 Lut 2006 17:52 1041 5
REKLAMA
  • #1 2285693
    michalbuczo
    Poziom 10  
    Ocena: 5
    Siemka! mam problem z mp3! Chcialem sobie zmienic firmware upgrading
    cale moje menu i jak zmienilem wogole nie chce mi sie teraz wlaczyc! Jak wrzucalem nowe menu nie spostrzeglem ze to jest na mp3 o pojemnosci 1 GiGa a ja mam 128 :( Co mam teraz zrobic ?? Da sie to jakos naprawic ?? Prosze o pomoc !!!
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 2285813
    michalbuczo
    Poziom 10  
    no ale co tu mi dales tu jest full jakis postow ktore do niczego nie prowadza ja chce konkretnej pomocy a nie !!!!!!
  • REKLAMA
  • #4 2286051
    Masster
    Poziom 32  
    Ocena: 46
    Tam są posty ludzi mających IDENTYCZNY problem jak Ty. Opisano tam już chyba wszystko, są gotowe softy, programy, opisy. Czego więcej potrzebujesz?
  • REKLAMA
  • #5 2286076
    michalbuczo
    Poziom 10  
    Jesli wiesz i znalazles juz tam jakas pomoc na moj temat no to moze po prostu bys napisal tutaj albo po prostu przekopiowal, a nie dawal link do innego tematu gdzie jest tysiac postow i masz se szukaj...
  • #6 2286113
    Masster
    Poziom 32  
    Ocena: 46
    Jak bym miał tak każdemu z tym problemem opisywać wkółko to samo to bym się pochlastał po tygodniu. Nie chce Ci się szukać to widocznie nie zalezy Ci na naprawie odtwarzacza. Włóż w to odrobinę wysiłku, nie musisz czytać wszystkiego, przejżyj ze dwie-trzy ostatnie strony a napewno natkniesz się na adres s1*** pod którym są wszystkie potrzebne opisy (po polsku).
REKLAMA