Witam odrazu na wstępie jak ktoś chce pisać żebym szukał to niech sie powstrzyma bo szukałem szukałem ... i nic mi z tego nie wyszło, poskładałem prodigy, z czyjegoś opracowania, niby wszystko sie zgadza, program rozpoznaje urządzenie pisząc elegancko wersje wsadu, ale nic z telefonem podpietym pod niego zrobic niemoge... próbowałem z 7650 i z 3210, NIC... box telefonu nie widzi żadnego, nic nie działa moge sobie kliknąc ale zero odzewu, wsad mam podobo 241, wersje softu 615, niech mi ktoś poda konkretne linki do wsadu proca, eeproma, i wersji oprogramowania, niewiem co robie nie tak ale box milczy siedze nad tym od kilku dni i szlag mnie trafia taki drobniutki..... może musze cośzrobic oprócz tego że wgram wsady i zainstaluje program do obsługi? poradźcie coś, tylko prosze konkretnie bo juz temat wałkowałem sam wiele razu i nic mi z tego nie wyszło....... prosze o konkretne linki lub o wysłanie wsadów na mój mail: lukas9(_at_)poczta.onet.pl, ja moge nawet za to zapłacić, bo juz rozstroju nerwowego dostaje, zaznaczam że ta nokia 3210 jest na 100% sprawna kable podłaczyłem dobże, box też wygląda na dobry, robiny ze sprawdzonego opracowania....