wiem ze temam tu juz był milion razy a nawet wiecej ale po 3 dniowym przeszukaniu forum nieznalazłem wszystkich odpowiedzi na moje pytania ale z drugiej strony to po to jest forum zeby pisac. wynagrodze punktami . prosze niepisac mi linków
Neostrada 1024 lub 512 + wiFi[/size]
Wiec w domu mojego sąsiada planuje sie załozyc neostrade ( predkosc jest napisana wyzej ) Ja Jestem bez internetu i chcielibysmy podzielic ta neostrade na 2 domy poprzez Radio
Chce sie poinformowac jakiego sprzetu potrzebuje ja i on
zastrzezenia
Chcemy podzielic sygnał po równo tak ze u niego ma byc 512 kb i u mnie to samo niezaleznie od siebie
chcemy tez aby komputery nasze były od siebie niezalezne tz. ze jak on wyłączy komputer to internet u mnie bedzie dalej. Siec p2p zeby programy typu eMule eDonkey działały bez zazutu. Dobrze by było jak by nasze komputery były w jednej sieci
Prosze napisac i dac linki na allegro jaki sprzet potrzeba dokłądnie co i jak
jak to wszystko bedzie wygladac
Neostrada 1024 lub 512 + wiFi[/size]
Wiec w domu mojego sąsiada planuje sie załozyc neostrade ( predkosc jest napisana wyzej ) Ja Jestem bez internetu i chcielibysmy podzielic ta neostrade na 2 domy poprzez Radio
Chce sie poinformowac jakiego sprzetu potrzebuje ja i on
zastrzezenia
Chcemy podzielic sygnał po równo tak ze u niego ma byc 512 kb i u mnie to samo niezaleznie od siebie
chcemy tez aby komputery nasze były od siebie niezalezne tz. ze jak on wyłączy komputer to internet u mnie bedzie dalej. Siec p2p zeby programy typu eMule eDonkey działały bez zazutu. Dobrze by było jak by nasze komputery były w jednej sieci
Prosze napisac i dac linki na allegro jaki sprzet potrzeba dokłądnie co i jak
jak to wszystko bedzie wygladac