Sprawa jest taka. Kupiłem ostatnio przewód do Samsunga, zainstalował się jako modem, telefon obsługuje bez żadnych problemów, tylko internetu nie mogę uruchomić
Ustawienia ściągnąłem ze strony operatora, w oprogramowaniu dołączonym do przewodu numer różni się jedną cyfrą. Problem w tym, że przez żaden z numerów nie mogę się połączyć. Obsługę GPRS mam w opcjach administracyjnych numeru włączoną, komputer skonfigurowałem zgodnie z opisem...
Może ktoś miał podobny problem i może mi pomóc go rozwiązać...
Za pomoc z góry dzięki.
dodane:
Za pomoc z góry dzięki.
Może przeczytał to ktoś, kto ma internet przez GPRS z TakTaka??
Jeśli tak, to proszę o umieszczenie na forum wszystkich informacji na temat konfiguracji... Może uda mi się zlokalizować, czemu nie chce się łączyć ://
Pozdro czytającym
Ustawienia ściągnąłem ze strony operatora, w oprogramowaniu dołączonym do przewodu numer różni się jedną cyfrą. Problem w tym, że przez żaden z numerów nie mogę się połączyć. Obsługę GPRS mam w opcjach administracyjnych numeru włączoną, komputer skonfigurowałem zgodnie z opisem...
Za pomoc z góry dzięki.
dodane:
Za pomoc z góry dzięki.
Może przeczytał to ktoś, kto ma internet przez GPRS z TakTaka??
Jeśli tak, to proszę o umieszczenie na forum wszystkich informacji na temat konfiguracji... Może uda mi się zlokalizować, czemu nie chce się łączyć ://
Pozdro czytającym