logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Program do łączenia i kompresji 4 płyt DVD z wesela na 2 DVD

tomek.luz 12 Lut 2006 00:05 1067 3
REKLAMA
  • #1 2291639
    tomek.luz
    Poziom 12  
    Ocena: 16
    Witam. Ostatnio byłem na weselu znajomej i teraz dostałem od niej do obejżenia płyty DVD z tego wesela. Tylko, że jest ich aż 4 DVD - każda po ok. 3,2 GB i trwa 1 godzine. Mam pytanie, czy istnieje i jak tak to jaki program do połączenia ich tak, abym mógł to całe wesele zmieścić na np 2 DVD. Zmieniłbym jedynie jakość tak, aby zamiast 60 min na DVD weszło powiedzmy te 120 min. wie ktos moze jaki to moglby byc program? Prosze o pomoc i z gory dziękuje. Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 2291741
    szandorek
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    każdy program do nagrywania płyt ma mozliwośc aby nagrać na płyte to co sie chce kreatorem wieć wgran an kompa te płytki i smiało dwuwartwową płytę mozesz nagrac
  • REKLAMA
  • #3 2293285
    elek77
    Poziom 24  
    Ocena: 40
    Nie wiem jak ty ale ja to wesele (4h) nagrałbym na jedną płytkę. Materiał z wesela to nie jest wypasiony w detale film typu Microcosmos :D. A jak masz objekcje to na 2 płytkach. Większość programów (nawet prościutki CloneDVD2 ) umożliwia skompresowanie filmu do żądanej wielkości.
  • #4 2293574
    tomek.luz
    Poziom 12  
    Ocena: 16
    I myslisz ze nie strace za duzo na jakosci kompresujac 4 godziny na 1 DVD? :) Jezeli nie to OK :) Wiesz, chcialbym do tego dodac tez menu jakies fajne - nadawalby sie do tego program TMPGEnc DVD Author? :) Ok, sprubuje i zobaczymy co sie okaze :)
REKLAMA