logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Identyfikacja i podłączenie centralki alarmowej - brak dokumentacji

slaslo 13 Lut 2006 13:46 1647 1
REKLAMA
  • #1 2296956
    slaslo
    Poziom 18  
    Ocena: 56
    Posiadam dwa takie urządzenia (fofo poniżej), wydaje mi się, że jest to centralka alarmowa. Nie posiadam do tego żadnej dokumentacji, w sieci też nic mi się znaleźć nie udało. Jeśli ktoś wie dokładnie co to jest (typ, model) będę bardzo wdzięczny. Może ktoś podpowie mi jak to podłączyć i programować. Gdzie podłączyć zasilanie to wiem, ale co oznaczają pozostałe wyjścia...?
    Za wszelką pomoc bardzo dziękuję.
    Załączniki:
    • Identyfikacja i podłączenie centralki alarmowej - brak dokumentacji IMG_2526x.jpg (65.33 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Identyfikacja i podłączenie centralki alarmowej - brak dokumentacji IMG_2525x.jpg (60.96 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Identyfikacja i podłączenie centralki alarmowej - brak dokumentacji IMG_2521x.jpg (60.52 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 2300490
    slaslo
    Poziom 18  
    Ocena: 56
    Udało mi się jednak znaleźć informacje. Są to moduły do programowania i sterowania centralą alarmową SCANTRONIC 9600 - klawiatura z wyświetlaczem LCD 2x16.
    Samej centrali nie posiadam, więc jeśli ktoś ma pomysł co z tym zrobić, lub może czegoś takiego poszukuje to proszę o kontakt na priv.
    Temat zamykam. Pozdrawiam Slaslo.
REKLAMA