logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Canon IP 4200 vs IP 5200 - różnice, cena, serwis, użytkowanie

Neo__x 13 Lut 2006 16:33 1208 1
REKLAMA
  • #1 2297577
    Neo__x
    Poziom 11  
    Witam.

Chcialbym sie dowiedziec jakie sa roznice w tych modelach drukarek Canona
    Wiem ze roznia sie stylistyka i szybkoscia drukowania, ale czy czyms jeszcze ?

Jesli roznica konczy sie tylko na wygladzie i szybkosci drukowania to skad ta roznica cen - 200 zl ?
    Mam na mysli oczywiscie drukarki w wersjach podstawowych, bez peryferiow takich jak bezprzewodowa karta sieciowa.

I jak ogolnie sprawuja sie te drukareczki przy ich serwisie, uzywaniu czy sa jakie wieksze problemy ?

Piotr Zielinski

Moderowany przez kosmita:

Przenioslem z Drukarki, kserokopiarki i plotery
    Wpis dokonany w dniu: 2006-02-14 o godzinie: 11:25

• REKLAMA
  • #2 2300415
    makary1
    Poziom 13  
    Ocena: 13
    Witam jest jeden wielki i poważny problem cechujący Canona. Canon nie bawi się w serwis, i części zamienne więc jak padnie Ci głowica to koszt zakupu nowej jest dużo większy niż całej drukarki a żywotność głowić przy dużej ilości wydruków to jakiś rok góra dwa. Zaletą tych drukareczek jest to że pójdą prawie na kazdym tuszu słyszałem że ktoś wlał do Canona zwykły kreślarski fakt że stasznie ciekło z głowicy i jakość wydruku była kiepska ale dała się ładnie udrożnić i po zastosowaniu dobrego tuszu działała bezproblemowo. Dlatego radzę się zastanowić nad zakupem Canona i wybrać coś innego
    Pozdrawiam Makary
REKLAMA