witam. dzisaij dołożyłem sobie karte dzwiękową SB live do drugiej SB 128 ( mam teraz dwie dzwiękówki- one są mi potrzebne do miksowania) no i odpaliłem Virtual DJ i pochodziło ładnie miałem nasłuch oraz mastera na jednej karcie SB live.Wszystko ładnie pięnie do momentu gdy wyłączył mi się niewiadomo dlaczego ten program. Uruchomiłem jeszcze raz i po chwili znowu się wyłączył . Teraz nawet po reinstalacji program nie chce sie uruchomić .Gorzej . Po demontarzu tej nowej dźwiękówki równierz nie chce się odpalić żaden inny program do miksowania który mam. Pokazuje cały czas jeden i ten sam problem Direct sound driver error.. Przeinstalowałem DirectX bo myślałem że jakaś biblioteka się wyrąbała. Ale to nie pomogło . Z rejestru wywalilem wszystko co VDj i Dj mix station. Niestety i to nie pomogło reinstalowałem pare razy i nic. nie uruchomie programu już nawet na jednej dźwiękówce. Chociarz wcześniej bez problemu działał . Juz jestem skłonny przeinstalować system na nowo (win SP2
. ale jaka mam pewnośc ze problem sie nie powtorzy :>?? Prosze poradzcie coś. Pozdrawiam .