witam mam pytanko chce kupic 6630 z sim lockiem na orange(idea) z polskiego salonu ale mam karte z heyah.Pytanko jest takie czy sciagne sim locka z niej? czy musze miec jakas przystawke do tornado np HWK? moze kodem sciagne??
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tammarek003 napisał:jeszcze laik jestem w tej dziedzinie ale może wystarczy wykorzystać
kalkulator crux'a (z elektroody)
Ja mam wersje 2,3 jest tam nokia 6630
joshiloki napisał:Właśnie tak czytam ten temat i mam pytanie skoro tornado jest wyposażone w HWK i program do HWK taki jak DctxBB5_mikrocell obsługuje owy model 6630 i inne jak 6680 itd czy on nie poradzi sobie z simlokiem ?? wiecie mam ten program i tornado z hwk ale nie próbowałem z ciągnąć simloka ani też flashowac tych modeli jeszcze żaden z nich mi się nie trafił ale skoro jest kabel jest wstawka i program to poco stosować kody które mogą ewentualnie zawiesić fon jak miałem przypadek w 3510i gdzie kod z kalkulatora ją zblokował
Michczar napisał:Witam
Wszedzie pisza ze nikt nie sciaga simlocka z BB5 a znalazlem taka aukcje,gdzie gosc proponuje ze sciagnie go gratis przy zakupie telefonu u niego
http://www.allegro.pl/item88584818_nokia_6630.html
co prawda on ma z plusa,ale co o tym sadzicie?