logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nagrywarka DVD Thomson DTH 8045 - samoczynna zmiana godziny po ustawieniu

tumi 24 Lut 2006 09:00 2933 2
REKLAMA
  • #1 2341061
    tumi
    Poziom 11  
    Ocena: 8
    Witam
    Posiadam nagrywarke DVD Thomson DTH 8045. W sumie to jestem z niej zadowolony, ale ma jedna wade ktora mnie strasznie denerwuje i nie da sie z niej korzystac. Chodzi mi o to ze jak ustawie sobie na niej godzine to po kilku lub kilkunastu godzinach ona sie samoczynnie zmienia. Czasem jest to dzien a czasem kilka godzin. Probowalem juz na wiele sposobow przestawiac wszystkie opcje ale bez skutku :( Moze wiecie co moze byc przyczyna tak zmieniajacej sie godziny? Problem jest taki ze boje sie ze jak ustawie cobie cos na czas nagrywania to mi sie nie nagra bo godzina sie zmieni.
    Z gory dzieki za odpowiedz
  • REKLAMA
  • #2 2344760
    jeryw
    Poziom 19  
    Ocena: 26
    Prawdopodobnie masz ustawione automatyczne ustawianie czasu, nagrywarka pobiera wtedy czas z teletekstu, ja mam ustawione na automatyczne ustawianie i nie mam problemu zawsze czas jest dokladny.
  • #3 6363948
    dani3llo
    Poziom 2  
    Witam, ja pomimo odznaczenia aktualizacji automatycznej ( DTH 8650)ciągle mam zmieniany czas na zupełnie inny niż jest... nie mam pojęcia co robię źle....

Nagrywarka DVD Thomson DTH 8045 - samoczynna zmiana godziny po ustawieniu
REKLAMA