logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Motorola E365. Wieszał się. Teraz nie chce się włączyć.

Kylo1991 24 Lut 2006 14:28 1731 11
REKLAMA
  • #1 2342138
    Kylo1991
    Poziom 12  
    Ocena: 8
    Witam!!!!
    Mam problem z Motorolą E365. Mój problem wygląda tak:
    telefon pierwsze się zawiesił, potem nie chciał się włączyć a jak się włączył to od razu się wieszał. Teraz nie chce się w ogóle włączyć.
    Czego to może być wina??
    Proszę o pomoc.
  • REKLAMA
  • #2 2342147
    Emil-Pelzak
    Poziom 17  
    Ocena: 16
    A czy ten telefon nie spadł Tobie ? Jak się włończy sprubuj przywrucic ustawiania fabryczne może pomoże Pozdro
  • REKLAMA
  • #3 2342169
    Kylo1991
    Poziom 12  
    Dodam jeszcze że dwa dni temu wymieniłem baterie może ma to jakiś związek. Telefon ani nie nie spadł ani w żaden inny sposób nie został uszkodzony mechanicznie. Czy może to być związane z softem i ewentualnie jak wgrać nowy??
    Z góry dziękuje za pomoc
  • #4 2342170
    Venom_84
    Poziom 21  
    Ocena: 13
    To typowe dla tych motek soft najprawdopodobniej padl jak pisal Emil... sprobuj ustawienia jak nie pomoze to juz wymiana oprogramowania.
  • #5 2342351
    Kylo1991
    Poziom 12  
    Przywróciłem ustawienia ale nadal to samo. Co robić??
  • REKLAMA
  • #6 2342427
    Emil-Pelzak
    Poziom 17  
    Teraz nalezało by zamianić softy wgrać nowy hmmm... no ja nie wiem niemiałem tego problemu jak ją miałem ale jak coś znajde to napisze a i trzeba miec kabel serwisowy to doś drogie kable Pozdrawiam

Dodano po 5 [minuty]:

Poszperaj tu napewno cos znajdziesz
    http://mote365.ovh.org/download.htm Pozdrawiam i życze Powodzenia !!
  • #7 2343203
    Kylo1991
    Poziom 12  
    Mam wgrany najnowszy soft i dalej nic, a jak się włączy to wyskakuje komunikat FORMATTING FMGR... i nic się niedzieje. Co dalej robić??
  • #8 2343295
    Emil-Pelzak
    Poziom 17  
    Ale dział się włańcza normalnie itp ? nie robi jak wcześniej ? tylko wyskakuje to ? FORMATTING FMGR jak wszystko się polepszyło i jest lepiej jak było tylko ten komunikat to znaczy według mnie że nie pasuje soft musisz wgrac inny Pozdro
  • #9 2343323
    Kylo1991
    Poziom 12  
    Nadal nie chce się włączyć a jak się włączy to się wiesza.
  • REKLAMA
  • #10 2343389
    Emil-Pelzak
    Poziom 17  
    poczekajmy do jutra wyjmij baterie i zostaw tak na noc jutro zapytam kolesia który robi telefony i powiem ci co dolega
  • #11 2345425
    Venom_84
    Poziom 21  
    Ocena: 13
    Najlepiej to wgrac main + eeprom dobrym programem wtedy na koniec dajesz unlock i czekasz jakies 5 min telefon sie wlacza napis ginie :) ( jeden warunek musisz zgrac main i eeprom z dobrej ) Mam taki program odedzwij sie na gg 6365737 Pomoge jak bedzie czas

Pozdrawiam..
  • #12 2345846
    Emil-Pelzak
    Poziom 17  
    Zrobili to zamnie hehe :):):)

Podsumowanie tematu

✨ Telefon Motorola E365 najpierw się zawieszał, następnie nie chciał się włączyć, a po włączeniu znowu się zawieszał. Aktualnie nie włącza się wcale. Problem nie wynika z uszkodzeń mechanicznych ani upadku, a pojawił się po wymianie baterii. Próby przywrócenia ustawień fabrycznych nie przyniosły efektu. Pojawia się komunikat "FORMATTING FMGR...", co sugeruje uszkodzony lub nieodpowiedni soft. Zalecane jest wgranie nowego oprogramowania (softu) za pomocą kabla serwisowego, w tym również plików main i eeprom. Po wgraniu oprogramowania należy wykonać procedurę unlock i odczekać kilka minut, aż telefon się uruchomi poprawnie. Dostępne są specjalistyczne programy do wgrywania softu oraz dedykowane strony z plikami firmware dla modelu E365.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA