logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Opinie o zakupie głośników STX online - dostawa i jakość

Yooka 24 Lut 2006 22:20 1131 7
REKLAMA
  • #1 2344212
    Yooka
    Poziom 10  
    Chciałem sie dowiedzieć czy ktoś z was kupował głosniki firmy STX przez neta , jak doszła przesyłka , w jakim terminie , i czy wszystko było w porządku???:D
  • REKLAMA
  • #2 2344339
    Elminster
    Poziom 21  
    Ocena: 8
    Ja kupowialem od dilera z czestochowy. Wszystko pieknie i ladnie :)

Tu masz namiary:
    034 322 19 39 , 0602 878 601
  • REKLAMA
  • #3 2344409
    kaccc
    Poziom 14  
    Ja kupowałem jeszcze przed "zmianami" (tak przy okazji, co to były za "zmiany" ?). Szło to trochę czasu, ale w granicach rozsądku.
    Namotali coś w cenniku w efekcie czego zapłaciłem chyba po 5 zł więcej za głośniki i strasznie dużo za wysyłkę (coś ok 25 zł).
    Teraz mam możliwość zamówienia u siebie na miejscu więc za wysyłkę nie płacę ani grosza do tego głośniki mam max w przeciągu tygodnia :D
  • REKLAMA
  • #4 2344821
    scut
    Poziom 15  
    Ocena: 13
    zamawiałem poprzez strone stx.pl - dwa razy
    mniejsze zamówienie doszło po 4 dniach ( zwrotnice )
    większe ( 12 głośników ) przyszło DHL'em po 2 dniach
    bez żadnych kompikacji
  • #5 2344954
    oleczek1988
    Poziom 21  
    Ocena: 9
    ja kupulem swoje stx na http://www.f-a-s.com.pl/.

Jestem z Łodzi wiec pan ktory zajuje sie sprzedarza sam do mnie zadzwonil i powiedzial zebym odebral osobiscie.
  • REKLAMA
  • #6 2345201
    dywan86
    Poziom 18  
    Ocena: 7
    no ja kupowalem albo z stx.pl doszlo za dwa dni albo od dspeaker z allegro tez szybki!!!
  • #7 2345790
    elrychu
    Poziom 12  
    Ocena: 2
    kupowalem przez strone www.stx.pl
    Przesylka byla szybka, ale mam pewne zastrzezenia co do glośnika, który mi przeslano ponieważ magnes delikatnie odchodzil od kosza, więc jak masz okazję to staraj się glośnik odebrać osobiście-sprawdzisz sobie głośnik i bedziesz miał pewny towar.
  • #8 2345876
    micho a
    Poziom 35  
    Ocena: 138
    ja kupuje z stx no i troche sie wleką

oni bardzo niechlujnie pakują głosniki mojego gdn 38-300 wtzucili luzem w wielki karoton gdzie miał z 20 cm luzu dobrze że poczta sie spisała i tak go nie obijali bo w takich warunkach to stwianiu na bok pudła na betonie nawet kosz mógł sie skrzywić :DD:D:D:D::D:D cud że doszedł cały i zdrowy

w oole podejście do klientów mają dosyć olewcze wleką sie z przesyłka dla detalicznych wysyłają tylko za pobraniem (dlatego tak drogo:( )głosniki pakują niechlujne przez co niszczą sie w transporcie

czasem nawet im sie zdarza że przysla nie to co trzeba ..........

ja bym wolał albo żeby ktoś mi kupił od nich na gołdzie albo osobiście kupić ........wyjdzie taniej bo można płacić przelewem i bezpieczniej

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownicy dzielą się doświadczeniami z zakupem głośników firmy STX przez internet. Zamówienia realizowane były głównie przez stronę stx.pl oraz inne sklepy internetowe, z dostawą trwającą od 2 do około 7 dni. W większości przypadków przesyłki docierały szybko i bez komplikacji, choć pojawiły się uwagi dotyczące niechlujnego pakowania, co mogło prowadzić do uszkodzeń głośników podczas transportu. Jeden z użytkowników zgłosił problem z magnesem odchodzącym od kosza głośnika. Wysyłka często odbywa się za pobraniem, co podnosi koszty, a podejście do klienta bywało określane jako olewcze. Zalecane jest osobiste odbieranie głośników w celu sprawdzenia ich stanu przed zakupem. W niektórych przypadkach możliwe jest zamówienie bez kosztów wysyłki przy odbiorze lokalnym. Podsumowując, jakość głośników jest generalnie dobra, ale logistyczne aspekty dostawy i pakowania wymagają poprawy.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA