logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kabel USB do telefonu. Kolejność kabelków we wtyczce od komputera.

miroooo 27 Lut 2006 15:33 1215 3
REKLAMA
  • #1 2353830
    miroooo
    Poziom 10  
    Mam kablem USB do telefonu. Przy wtyczce do kompa odlutowaly mi sie 3 kabelki Zna ktos kolejnosc? Jest tak 1- brazowy 2- pomaranczowy 3 - bialy i zostaja mi czarny niebieski i czerwony! jesli zna ktos kolejnosc to prosze o pomoc!
  • REKLAMA
  • #2 2353977
    norbi45
    Poziom 33  
    Ocena: 59
    Myślisz, że tutaj wróżki odpowiadają na pytania? takie co wiedzą o jaki kabel Ci chodzi. :D
    Może byś podał jaki to telefon, jaki kabel, może foto, albo do jakich numerów kebelki jeszcze są przylutowane.
    Z tym, że i tak będzie problem, bo kable nie zawsze są tak samo kolorystycznie łączone.
  • REKLAMA
  • #3 2353978
    grzesiek33
    Poziom 31  
    Ocena: 20
    Coś mi się wydaje że nie jest to typowy kabelek USB gdyż takowy ma tylko 4 przewody oznaczone jako +5V, -D, +D, i masa. Twój pewnie jest z jakimś interface'm. A co do kolorów to wszystko zależy jak się Chińczykowi kredki rozsypały :D.... kolory raczej całkiem dowolne.
  • #4 2355094
    Multi_COM
    Spec od GSM
    Ocena: 60
    no moze dowolne to nie - jest jakas jednak zasada w tych kablach ale kompletnie nie wiem po co az 5 kabli we wtyczce chinczykowi bylo do standarowego kabla bo zakladam ze to standardowy kabel ;)

no hyba ze jaksi wynalazek ale nie dowiemy sie tego dopoki ktos nie napisze o jaki kabel chodzi
REKLAMA