logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odzyskać pliki po formatowaniu dysku? Programy i metody odzyskiwania danych

Pablofff 02 Mar 2006 19:00 2503 7
REKLAMA
  • #1 2366528
    Pablofff
    Poziom 11  
    Hej słyszałem ze są programy które odzyskują dane po formatowaniu.Proszę o pomoc.Jak ktoś coś wie to niech pisze.Z góry dzieki:D
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 2366613
    Brick_G
    Poziom 28  
    Ocena: 30
    te programy to np. :

Easy Recovery
    GetDataBack
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 2366620
    p4v3u
    Poziom 27  
    Ocena: 37
    ja mam troche doswiadczenia, jak cos to pisz.
    jeden z lepszych programow, ktory w wielu przypadkach pomogl odzyskac dane
    program to GetDataBack4NTFS :]
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 2366627
    zymt
    Poziom 15  
    Ocena: 1
    PCinspektor File Recover -poszukaj
  • Pomocny post
    #5 2368263
    Zuchan
    Poziom 16  
    Ocena: 46
    www.recovermyfiles.com - tez dobry programik, można w nim okreslić rodzaj poszukiwanych plików np. word, excel, pdf itp. Ważne jest przeprowadzenie operacji odzyskiwania jak najwcześniej po formatowaniu. Trzeba byc przygotowanym na zapisywanie odzyskanych plików na innym nośniku, najlepiej dodatkowy dysk.
  • Pomocny post
    #6 2368735
    Z8
    Poziom 12  
    Ocena: 9
    Ja ostatnio rozwiązywałem taki problem. Musialem odzyskać bardzo ważne dane ( ok 1000 plików *.doc), które zostały usuniete po przez format.

Korzystałem z wielu programów, które zostały nawet wyżej wymienione. po tych wszystkich próbach POLECAM EasyRecovery Professional

Odzyskałem wszystkie pliki w pełni sprawne, dodatkowo .avi, .mp3, i wiele innych.
    program jest płatny dla tych co nie umią szukać ;) Google.ru
  • Pomocny post
    #7 2370443
    Krzychskunk
    Poziom 13  
    Ocena: 2
    RecoverMyFiles - rowniez dobry program !!!
  • REKLAMA
  • #8 2899082
    Pablofff
    Poziom 11  
    dzięki za pomoc panowie korzystałem z RECOVERMYFILES i PCinspektor File Recover
    pomogło

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy metod i programów do odzyskiwania danych po formatowaniu dysku. Wskazano kilka skutecznych narzędzi, takich jak Easy Recovery, GetDataBack (w tym wersja GetDataBack4NTFS), PCinspektor File Recover oraz RecoverMyFiles. Podkreślono, że ważne jest szybkie rozpoczęcie procesu odzyskiwania po formatowaniu oraz zapisywanie odzyskanych plików na innym nośniku, np. dodatkowym dysku. EasyRecovery Professional został szczególnie polecony jako skuteczny program płatny, który pozwala odzyskać różne typy plików, w tym dokumenty Word, pliki multimedialne (.avi, .mp3) i inne. Użytkownicy potwierdzili skuteczność RecoverMyFiles i PCinspektor File Recover w praktyce.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA