logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Przesyłanie gry Java (plik JAR/JAD) z komputera na telefon – pojawia się pusty folder

Bocian2 02 Mar 2006 21:45 2096 9
REKLAMA
  • #1 2367344
    Bocian2
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    mam problem bo jak przesyłam cała gre java z kompa na telefon to w telefonie mam tylko pusty folder co mam zrobic?:(
  • REKLAMA
  • #2 2367608
    pioter18
    Poziom 14  
    Ocena: 10
    Ale przesylasz caly folder z gra cyz po kolei pliki gry???
  • REKLAMA
  • #3 2368410
    Bocian2
    Poziom 10  
    przesyłam cały folder co został po rozpakowaniu...i w komie jest tylko tren folder a jak do niego wejde to nic nie ma...
  • #4 2369548
    harryadr
    Poziom 14  
    Ocena: 8
    a może koleba BOCIAN2 napisze co to za telefonik??
    bo w sumie nic nie wiemy np w necu nie w grasz javy przez kabelek
  • REKLAMA
  • #5 2369585
    Lej5
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    jak chcesz przesyłać grę na telefon musisz ją zainstalować a niue skopiować
  • #6 2369798
    Bocian2
    Poziom 10  
    jest to siemens c75...gdzies wyczytalem,ze trzeba skopiowac pliki .jad i .jar ale ja takich nie mam plikow a juz dosc spotro gir sciagnałem:(
  • #7 2370187
    harryadr
    Poziom 14  
    dziwne bo gry JAVA skaładają sie z 2 rozszerzeń jad i jak tak jak gdzies czytałeś i po zgraniu iich do katalogu powinieneśmiec gre

zobacz dobrze te rozszerzenia
    zapewne w folderze z grą która masz na dysku znajdują sie dwapliki jad i jar i te zgraj
  • REKLAMA
  • #8 2370364
    Bocian2
    Poziom 10  
    napewno nie bo jak sciagam to mam w postaci rar i jak je rozpakuje to napewno nie ma takich .jar i .jad
  • #9 2370592
    harryadr
    Poziom 14  
    Bocian2 napisał:
    napewno nie bo jak sciagam to mam w postaci rar i jak je rozpakuje to napewno nie ma takich .jar i .jad

w miare logicznie przedstawiłem ci to jak coś napisz mi na gg lub poczte to przesle ci i sam sobie spróbujesz
    Załączniki:
    • Przesyłanie gry Java (plik JAR/JAD) z komputera na telefon – pojawia się pusty folder 3.JPG (51.34 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Przesyłanie gry Java (plik JAR/JAD) z komputera na telefon – pojawia się pusty folder 1.JPG (116.8 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #10 2370713
    Bocian2
    Poziom 10  
    dzieki ale juz sobie poradziłem po całm dniu:D ale jestem happy:D pozdro

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Problem dotyczy przesyłania gry Java na telefon Siemens C75, gdzie po skopiowaniu całego folderu z rozpakowanymi plikami na telefon pojawia się pusty folder. Dyskusja wskazuje, że gry Java wymagają obecności plików instalacyjnych z rozszerzeniami .jar i .jad, które są niezbędne do prawidłowej instalacji gry na urządzeniu. Użytkownik pobierał gry w formacie RAR, które po rozpakowaniu nie zawierały tych plików, co uniemożliwiało instalację. Wskazano, że nie wystarczy kopiować folder z plikami, lecz należy mieć i przesłać pliki .jar i .jad, które są standardowymi komponentami aplikacji Java na telefony. Ostatecznie autor samodzielnie rozwiązał problem po całodniowych próbach.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA