logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy warto kupić szlifierkę oscylacyjną Einhell Bavaria BBS 150? Opinie?

djpolb 09 Mar 2006 17:12 27219 7
REKLAMA
  • #1 2394467
    djpolb
    Poziom 16  
    Ocena: 6
    Chce kupic szlifierke oscylacyjna tej firmy ale nie wiem co to za firma i czy warto kupowac jej narzedzia. Dokladnie chodzi mi o szlifierke oscylacyjna Einhell Bavaria BBS 150 do kupienia na allegro za niecale 60 zl. Bedzie ona uzywana glownie do wygladzania forniru meblowego ewentualnie przygotowanie podloza pod ten fornir.
  • REKLAMA
  • #2 2395913
    scotch
    Poziom 28  
    Ocena: 148
    Posiadam tej firmy kątówkę , pilarkę i wiertarkę . Podobno w niemczech jest to firma zaraz po Bosh'u. Jest tańsza i czy leprza trudno mi powiedzieć .Wiertarkę mam już ok 8 lat . Nie jest porzyczana , tak więc trudno mi powiedzięć coś na temat trwałości .
  • REKLAMA
  • #3 2396477
    djpolb
    Poziom 16  
    a jesli chodzi o trwalosc to czy jestes zadowolony czy nie za bardzo?
  • #4 2396623
    xsoft1
    Poziom 14  
    Ocena: 5
    Witam.
    Nie oszukujmy się. "Hilti"to to nie jest, jednak w tym segmencie cenowym są to jedne z lepszych sprzętów. Mój kolega ma piłę spalinową "Einhell" Rewelacja. Sam mam ich wkrętarkę i jest super, jak na swoją cenę.
  • REKLAMA
  • #5 2396725
    AMICAR
    Poziom 17  
    Ocena: 73
    Witay..sa to narzedzaia z tzw. rzedu..supermarketu..co wcale nie znaczy ze sa kiepskiej jakosci..
    Jedynie co to przy koniecznosci uzywania dokladnych narzedzi, dokladnych pomiarow,to raczej nie polecalbym,ale wytrzymalosc i latwosc napraw jest na poziomie srednim.
    Nie sa to narzedzia" Profesjonalne", raczej dla amatorow.
    W niemczech ogolnie dostepna siec napraw, czesci itd..
    Jako narzedzie dla okazjonalnego urzytku w domu godne polecenia ze wzgl. na cene.
    Do warsztatu kup bardziej profesjonalne narzedzia, Bosch, Hilti, Makita,Metabo,Fein.
    Pozdrawiam Amicar
  • #6 2397003
    djpolb
    Poziom 16  
    OK wielkie dzieki przekonaliscie mnie. Do amatorskich zastosowan i niezbyt czestego uzytku mysle ze mi w zupelnosci wystarczy.
  • REKLAMA
  • #7 2397599
    scotch
    Poziom 28  
    Ocena: 148
    Sanowni państwo EINHELL jest firmą typowo amatorską . Nie ma porównania z Hilti - nez jaj . Lecz dla siebie wystarczy .
  • #8 2537458
    saimon500
    Poziom 15  
    Ocena: 3
    Mam szlifierke oscylacyjną 250w Einhella rewelacja jak za 70pln aluminiowa stopa 20000tyś oscylacji na min. jest to model z Allegro był dostępny tylko na rynku niemieckim.

Podsumowanie tematu

✨ Szlifierka oscylacyjna Einhell Bavaria BBS 150 jest oceniana jako narzędzie amatorskie, odpowiednie do okazjonalnego użytku domowego, np. do wygładzania forniru meblowego i przygotowania podłoża. Einhell to niemiecka marka plasująca się cenowo i jakościowo poniżej profesjonalnych marek takich jak Hilti, Bosch, Makita, Metabo czy Fein. Użytkownicy podkreślają, że narzędzia Einhell cechują się przeciętną trwałością i średnią łatwością napraw, ale są dostępne części zamienne i serwis w Niemczech. W segmencie cenowym do około 60-70 zł szlifierki Einhell są uważane za jedne z lepszych, oferując aluminiową stopę i oscylacje rzędu 20 000 na minutę. Do profesjonalnych zastosowań zaleca się jednak wybór droższych, bardziej wytrzymałych marek.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA